SINIŠA PAVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN KURIRU: Kod vas nalazim tekstove koje niko drugi nema!
Foto: Marina Lopičić

Srdačna poruka slavnog scenariste

SINIŠA PAVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN KURIRU: Kod vas nalazim tekstove koje niko drugi nema!

Pop kultura -

Biti 14 godina na tržištu i opstati je nešto na čemu treba čestitati. U zemlji u kojoj se malo čita, biti tražen i čitan pokazuje da ste ljudima zanimljivi.

"Moj utisak je da ste stekli mesto u javnom životu ove zemlje. U Kuriru često nađem tekstove koje ne mogu da nađem u drugim novinama. Otvoreni ste za različita mišljenja i opcije koje se otvaraju pred ovim društvom. Ne sektašite i pružate čitaocima bogatu lepezu informacija. A ono što bih mogao da zamerim ostaviću za neku drugu priliku. Ovo je, ipak, jubilej koji zaslužuje čestitku", naveo je Pavić.

Kurir slavi rođendan! Iza nas je 14 godina. Za to vreme smo uspeli da postanemo najuticajniji list na Balkanu i medij uz koji najveći broj građana započinje dan. Bili bismo neiskreni ako bismo rekli da je bilo lako. Nije, ali zato su rezultati slađi.

Novinari Kurira svakodnevno daju sve od sebe da građane objektivno informišu o svemu što se dešava u zemlji, da otkriju ono što neki žele da sakriju, da kritikuju loše poteze vlasti, da pomognu onima kojima je pomoć potrebna...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track