Danas puni 42. godine i NEMA NIJEDNU BORU: Ovo je TAJNA večne mladosti Enrikea Iglesijaja (FOTO)
Foto: Profimedia

Danas puni 42. godine i NEMA NIJEDNU BORU: Ovo je TAJNA večne mladosti Enrikea Iglesijaja (FOTO)

Pop kultura -

Godine prolaze, ali to kao da ne dotiče poznatog latino zavodnika. Evo kako uspeva da već godinama izlgeda savršeno.

Otkako se pojavio na scenu, Enrike Iglesijas je svojim šarmom, ali i besprekornim izgledom osvojio sve dame širom sveta, piše Glossy.rs Poznati pevač je rođen 8. maja u Madridu. Iako je dete poznatog pevača Hulija Inglesijasa, Enrike je imao dosta poteškoća kako bi se ostvario u svetu pevanja, te je svoj talenat dugo krio od oca.Ipak, vrlo brzo stekao je svetsku slavu, a svojim izlgedom, latino zavodnik je postao jedan od najseksepilnijih muškaraca na planeti. Enrike ima 42 godine, ali i lice bez ijedne bore, a ovo su njegove tajne lepote:

1. Savršena kožaJedan od njegovih najjačih aduta jeste definitivno besprekorna koža, a Enrike ne krije da je godinama usavršavao svoju dnevnu rutinu.Naime, svakog jutra, Enrike očisti svoju kožu, a potom na nju nanese kremu sa zaštitnim faktorom. Kako ne krije da je nekada imao problema sa kožom, poznati pevač otkriva da jednom nedeljno koristi i piling kako bi u potpunosti očistio sve pore.2. Ljubav služi kao oslonac, a ne okidač stresaIako je već 14 godina u vezi sa prelepom Anom Kurnjikovom, Enrike kaže da ne želi dodatan stres u svojoj vezi, budući da njih dvoje već savršeno funkcionišu, te se još uvek nije odlučio da sa svojom izabranicom stane pred matičara.

"Veoma smo srećni ovakvi kakvi jesmo. Ja nisam protiv braka i nemam nikakvo pravilo, ali ako smo zaista srećni, mislim da brak neće napraviti nikakvu razliku", otkrio je Enrike u jednom intervjuu.3. Pervencija je najbolji lekKada je 2003. godine uklonio mladež po kojem je prepoznatljiv, Enrike Iglesijas je izazvao burne rekcije svojih fanova.Međutim, ovo je jedna od najboljih odluka koju je doneo, jer je nestankom mladeža nestao i njegov strah od opasnosti koju može da izazove.Sa sajta Glossy.rs, pročitajte i:Njihovi kumovi su DOBRO POZNATI, a na venčanje su došli prevarom: Ovaj DETALJ sa svadbe Đorđa Balaševića se i danas prepričava (FOTO)Prvi put nakon operacije: Jelena Karleuša fanovima uputila poruku iz bolničke postelje (FOTO)Ravna, talasasta, kovrdžava..njoj sve frizure stoje ali sada je otišla korak dalje: Nina Radulović nije više brineta (FOTO)Zbog ove fotografije su razapeli Bijonse: U devetom mesecu trudnoće ubrizgala SILIKON u usne? (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track