ZVEZDA ČUVARA PLAŽE ZA DAN IMALA 4 OPERACIJE Iz stomaka joj isisao 2 litre masnoće i ubrizgao joj..
Foto: Printscreen

Sve pred kamerama

ZVEZDA ČUVARA PLAŽE ZA DAN IMALA 4 OPERACIJE Iz stomaka joj isisao 2 litre masnoće i ubrizgao joj..

Pop kultura -

Dona Deriko glumica i bivša Plejbojeva manekenka koja je glumila u seriji "Čuvari plaže", požalila se da joj se telo promenilo nakon dva porođa.

Dona Deriko (49) glumila je čuvenoj seriji od 1996. do 1998. godine, gde je, poput svojih kolegica, u seriji trčkarala plažom u crvenom jednodelnom kostimu koji joj isticao zanosne obline.

Iako se nastavila baviti glumom, napravila je dugogodišnju pauzu kako bi se posvetila majčinstvu. Rodila je dvoje dece, Rajana (24) i Franki-Džena Siksa (16).

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Telo mi se poske dve trudnoće promenilo. Ostalo mi je viška kože na stomaku, a kasnije sam se debljala i mršavjela pa imam i viška kože na rukama", požalila se Dona koja je posetila poznatog estetskog hirurga.

Glumica i bivša Plejbojeva zečica poželela se vratiti u "top formu" u kakvoj je bila pre 20 godina, ali u samo jednom danu.

UGRADILA SILIKONE A SAD SE POKAJALA: Folk pevačica želi da joj ODSEKU grudi!

Pred kamerama emisije Inside Edition otišla je kako bi ponovno mogla da obuče crveni kostim i prošeta plažom.

"Cilj mi je da ponovno mogu da obučem kupaći i vratim samopouzdanje", rekla je Dona.Hirurg je glumici iz donjeg dela stomaka liposukcijom izvadio dve litre masnoće i to joj ubrizgao u zadnjicu.

"Nakon svih zahvata, osećam se odlično. Nisam mislila da ću ponovno da obučem crveni kupaći ispred kamere, ali evo me ovde", ponosno je izjavila Dona.

OTIŠLE POD NOŽ I PROŠLE PAKAO: Ove naše DIVE su se silno POKAJALE kad su ugradile SILIKONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track