Ispod lepog lica leži MNOŠTVO TAJNI: Viktorijini anđeli otkrivaju svoje bjuti rituale (FOTO)
Foto: Profimedia

Ispod lepog lica leži MNOŠTVO TAJNI: Viktorijini anđeli otkrivaju svoje bjuti rituale (FOTO)

Pop kultura -

Lepe i glamurozne kad god se pojave, Viktorijini anđeli uvek ostave pravi utisak. Ipak, i one imaju svoje male tajne, piše Glossy.rs

I dok mnoge od njih ističu koliko je značajno unositi vodu i otvoreno priznaju da se pridržavaju rigoroznih dijeta, mnoge imaju prave bjuti rituale koji im pomažu da ostanu broj jedan u svetu modelinga. Predstavljavmo vam 5 bjuti tajni poznatih manekenki:

Sara Sampajo

Popularna lepotica priznaje da je hajlajter defitinivno nezamenjiv kozmetički proizvod u njihovom svetu. On ispravlja sve nepravilnosti i čini da koža dobije taj prirodni i neophodni sjaja. Sara kaže da ga uvek nanosi na jagodične kosti, ali i u uglovima očiju, na nosu i iznad usne.

Džozefin Skriver

Osim svakodnevne hidratacije, Džozefin otkriva da često poseže za prirodnim preparatima, te je kokosovo ulje nezamenjiv preparat u njenoj bjuti rutini. Koristi ga i kao tretman za kosu, ali i kao savršeno sredstvo za skidanje šminke.

Karli Klos

Kako se od mejkapa ne odvaja ni tokom vežbanja, Karli Klos čisti svoje lice pre i posle napornog treninga. Tvrdi da je problem sa kožom rešila tek kada je uspela da izbaci svu nečistoću iz svojih pora.

Adrijana Lima

Za razliku od Karli, Adrijana Lima nikada ne nosi make-up u teretanu. Lepa Brazilka pije dosta vode kako bi hidrirala ne samo svoje telo, već i kožu, a jedna namirnica je nezamenjiva. Pored toga što je osnovna namirnica u njenom jelovniku, avokado je odličan i u kozmetičke svrhe, te ga Adrijana koristi kako bi pravila maske za lice i kosu.

Aleksandra Ambrosio

Pored litara i litara vode koje popije dnevno, Aleksandra Ambrosio redovno koristi zaštitni faktor ali i jede hranu koja sadrži optimalan broj antioksidanata.

Sa sajta Glossy.rs , pročitajte i: Spojila je boje koje su NAJVEĆI MODNI GREH: Viktorija Bekam je ovim izdanjem uzburkala svet! (FOTO)

Za mnoge NISTE ZNALI: 5 evrovizijskih hitova koji su osvojili svet! (VIDEO)

Ova vest je bacila u senku Jelisavetino i Teovo venčanje: Anastasija pokazala novog dečka ?! (FOTO)

7 modela o kojima se priča: Ultraseksepilne gladijatorke - besmrtni trend kojem nećemo odoleti ni ovog leta (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track