SLUČAJNOST: Kejti Holms udara čežnju Tomu Kruzu!
Foto: Profimedia

Glumica posetila dečka, a bivši bio u komšiluku

SLUČAJNOST: Kejti Holms udara čežnju Tomu Kruzu!

Pop kultura -

Samo 300 metara dalje od hotela u kojem je odsela njegova treća supruga s dečkom, Tom snimao scene za „Nemoguću misiju 6“

Holivudske zvezde Tom Kruz i Džejmi Foks u isto vreme su u Parizu snimali scene za svoje nove filmove, ali samo je jednog posetila Kejti Holms. Ona je naravno iskulirala bivšeg muža Toma i provela pet dana s dečkom Džejmijem!Kejti je u Pariz stigla prošle nedelje i odsela je u istom hotelu u kojem je bio smešten Foks. U utorak je par prisustvovao večeri u čast završetka snimanja, koju je organizovao Leonardo Dikaprio kao producent filma „Robin Hud“, u kojem glumi Džejmi.- Holmsova je uspela da pobegne paparacima koji su je spazili kad je izlazila iz knjižare. Zamakla im je u jednoj maloj ulici i nisu uspeli da je fotografišu. Čekali su je i ispred hotela, ali ona je imala specijalni tretman zaštite - rekli su očevici.

I on snima u Parizu... Džejmi Foks
I on snima u Parizu... Džejmi Foks

Interesantno je da je samo 300 metara dalje od hotelskog objekta u kojem je odsela Kejti scene za „Nemoguću misiju 6“ snimao njen bivši suprug Tom Kruz. Sudeći po fotografijama sa Tomovog seta, on baš i nije mnogo mario za to, bio je usredsređen na film. Kejti Holms i Džejmi Foks, koji uspešno kriju vezu još od 2013, zajedno su se vratili u Los Anđeles u četvrtak posle podne.M. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track