NEĆU DA TI KAŽEM, ĆELAVI: Kurir pronašao devojčicu iz filma Mrtav ladan
Foto: Printscreen YouTube

15 godina kasnije

NEĆU DA TI KAŽEM, ĆELAVI: Kurir pronašao devojčicu iz filma Mrtav ladan

Pop kultura -

Petnaest godina posle hit uloge Tara Manić je završila studije režije, koja je, prema njenim rečima, njena velika ljubav

Tara Manić s nepunih pet godina izgovorila je čuvenu rečenicu u hit filmu, a baš danas će diplomirati režiju s predstavom „Fotografija 51“Tara Manić (20), devojčica koja je s nepunih pet godina u filmu „Mrtav ladan“ iz 2002. izgovorila čuvenu rečenicu: „Neću da ti kažem, ćelavi“, odlučila je da se zauvek oprosti od glume. Više je nećemo videti ni u jednom novom filmu, ali će zato Tara biti iza kamere!Petnaest godina nakon hit uloge Manićeva je završila studije režije, koja je, prema njenim rečima, njena velika ljubav.

Odustala od medicine

- Nikad nisam ni planirala da se bavim glumom. Kao mala sam, spletom čudnih okolnosti, dobila priliku da igram ulogu devojčice u filmu „Mrtav ladan“, potom sam igrala nekoliko sezona u BDP. Kroz srednju školu sam se sve više susretala s pozorištem i tada sam shvatila da će režija biti moj budući poziv. Mada, nisam bila sigurna da ću biti primljena, pa sam htela da se osiguram i položila sam prijemni i na medicinskom. Međutim, bila sam prva na listi FDU i odustala sam od medicine - priča Tara za Kurir.Večeras će u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ biti premijerno odigrana predstava „Fotografija 51“, kojom će Manićeva položiti diplomski rad na fakultetu. U ovom komadu igra i Branislav Zeremski, s kojim je Tara već sarađivala kao devojčica.Specifičan- To što smo Bane i ja zajedno glumili u filmu nije presudilo da njega pozovem da igra u mojoj predstavi. On ima vrlo specifičan glumački izraz. Ima nešto britansko u sebi, svedeno. Meni je to bilo važno kada sam za predstavu radila ove likove iz pedesetih godina prošlog veka - zaključila je režiserka.I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DA LI SU U PEKINGU STVARNO SVIRALI U ČAST SRBA: Čija je pesma TAMO DALEKO u originalu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track