BAHATI PEVAČ ŠOKIRAO SVET: Udario služavku jer mu je sporo pravila sendvič
Foto: Printscreen YT

Brzo je uhapšen

BAHATI PEVAČ ŠOKIRAO SVET: Udario služavku jer mu je sporo pravila sendvič

Pop kultura -

Neverovatan skandal dogodio se Los Anđelesu, a muzičar je ubrzo uhapšen - ali najpre ga je uhapsila upravo pomenuta pomoćnica!

Popularni Rokvel, koji se proslavio pesmom Somebody's Watching Me izvučen je iz svoje kuće s lisicama na rukama, javlja TMZ, koji je snimio ovu nesvakidašnju situaciju, piše Glossy.Kako ovaj portal javlja, muzičar je zatražio sendvič od svoje služavke, a potom ju je udario u glavu jer ga je pravila presporo.Služavka je potom izvela građansko hapšenje čuvenog pevača, a onda pozvala policiju, koja ga je privela. On će ostati u pritvoru, pišu strani mediji.

Inače, Somebody's Watching Me je do sad jedini Rokvelov hit, a zanimljivo je da refren ove pesme peva Majkl Džekson, a prateće vokale njegov brat Džermejn.Sa sajta Glossy preporučujemo vam još:Već znamo da će i Atina i Nika vladati modnom scenom: Ćerkice Jelene Karleuše dobile poklone o kakvima sanjaju mnoge zaljubljenice u modu (VIDEO)Nećete potrošiti ni dinar: 4 načina da transformišete svoj stil i budete u trendu bez odlaska u šoping (FOTO)Samo jaknica je koštala kao nečiji stan: Melanija Tramp u stajliš kombinaciji koja je Italiju ostavila bez reči, a Ameriku razbesnela (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track