BRUK ŠILDS SE DOBRO DRŽI: Glumica blista u 52. godini!
Foto: Profimedia

BRUK ŠILDS SE DOBRO DRŽI: Glumica blista u 52. godini!

Pop kultura -

Holivudska glumica Bruk Šilds oduševila je i šokirala svet sa samo 12 godina, kada je glumila devojčicu prostitutku u filmu „Slatka mala“. Ona će danas proslaviti 52. rođendan, pa iako odavno više ne uživa popularnost kao nekada, ova sreda je dobra prilika da se podsetimo nekih momenata iz njenog života.

foto: Profimedia

Nakon uspeha „Slatke male“ Bruk je postala zaštitno lice nekoliko velikih svetskih kozmetičkih i modnih brendova, a onda je usledio još jedan filmski hit. Romantična drama „Plava laguna“ o dvoje tinejdžera izgubljenih na ostrvu stvorila je od Šildsove svojevrsni seks-simbol, što njoj nije prijalo, iako se slikala i za Plejboj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nevinost je izgubila tek sa 22 godine, i to s kolegom Dinom Kejnom. Sredinom devedesetih bila je u centru pažnje zbog veze, a zatim i braka s teniskim asom Andreom Agasijem.

foto: Profimedia

U to vreme prekinula je sve odnose s majkom Teri, koja joj je bila i menadžer, pa ju je otpustila, a glumačku slavu vratila je ulogom u TV seriji „Odjednom Suzan“. Nakon iznenadnog razvoda od Agasija ušla je u brak sa scenaristom Krisom Henčijem, s kojim je i dan-danas. Imaju ćerke Roven (14) i Grir (11).

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track