ŽELEO DA OSTANE ANONIMAN: Poznati pevač gestom oduševio svet! Svaka čast majstore!
Foto: Profimedia

BRAVO!

ŽELEO DA OSTANE ANONIMAN: Poznati pevač gestom oduševio svet! Svaka čast majstore!

Pop kultura -

Džef Lu, otac jednog deteta iz Sijetla, Džef Lu pokrenuo je akcija na internetu na sajtu "GoFundMe" kako bi otplatio dugove školskih kantina. Kada je na račun ove stranice leglo čak šest hiljada dolara, niko nije ni slutio da je novac donirao poznati muzičar.

Naime, Džon Ledžend je pod imenom Džon Stivens uplatio novac, a kada je Džef Lu, koji je pokrenuo ovu akciju, shvatio o kome se radi, javno mu se zahvalio i objavio pravo ime donatora.

"Primili smo 6000 dolara od Džona Stivensa i istražio sam to ime jer je reč o velikoj donaciji", rekao je Lu koji je na kraju shvatio da je reč o slavnom pevaču.

foto: Profimeida

Otac mu je zahvalio na pomoći. Lu nije htio da Ledžendov velikodušni gest ostane anoniman, pa je objavio koliko je pevač donirao za školsku hranu.

"Zadovoljstvo mi je. Svi treba da imaju besplatan ručak u javnim školama", odgovorio je pevač.

Džon Ledžend je u braku je sa manekenkom Krisi Tajgen četiri godine, a imaju i jednogodišnju ćerku Lunu. Ovaj poznati par pomaže kad god se ukaže prilika za to, a Krisi je nedavno platila školarinu nepoznatoj devojci koja je preko interneta objavila da skuplja novac za dalje školovanje.

foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track