SVE IH ZAVELA: Svaki Anđin ode kod Sijene!
Foto: Profimedia

STARS RIJALITI

SVE IH ZAVELA: Svaki Anđin ode kod Sijene!

Pop kultura -

Britanska glumica Sijena Miler navodno je nova devojka Breda Pita, ali uporedo s tim pojavile su se nove informacije koje je dovode u vezu s kolegom Džekom O‘Konelom.

foto: Profimedia

I ništa tu ne bi bilo čudno da i Džek, kao i Bred, nije jedan od bivših Anđeline Džoli. Naime, spekulacije o Džolijevoj i O‘Konelu pojavile su se 2014, dok je glumica još bila u braku s Pitom. U to vreme je promovisala svoj film „Unbroaken“, u kojem je mladi glumac imao glavnu ulogu, a hemija između njih bila je vidljiva na svakom koraku.

- Anđelina pravi Breda ljubomornim tako što flertuje s Džekom - rekao je izvor blizak glumici američkim medijima.

foto: Profimedia

Tri godine kasnije njena koleginica iz Londona, Sijena Miler, glumila je u Pitovom filmu „The Lost City Of Z“, nakon čega su krenule glasine o njihovoj romansi, ali sada su britanski paparaci ulovili Milerovu i O‘Konela na tajnom sastanku. Njih dvoje su odvojeno došli u jedan londonski hotel, iznajmili sobu i iz nje nisu izlazili dva dana. Hotel su ponovo napustili odvojeno, ali su dali dovoljno povoda za spekulacije. Ovih dana je i Bred Pit na odmoru u Londonu, pa ova sapunica možda dobije i nastavak.

MILICA CRNOGORAC

foto: Profimedia

BRED KONAČNO VIDEO DECU!

Anđelina Džoli otopila je led sa srca i posle dužeg vremena dozvolila Bredu Pitu da vidi njihovo šestoro dece.

Glumičin džip viđen je parkiran ispred Bredove vile u Los Anđelesu, nekoliko sati pre nego što je uslikana s decom na aerodromu.

Bred je bio oduševljen, preporodio se nakon tog susreta s klincima! - kaže izvor blizak bivšem bračnom paru.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track