(FOTO) KEJT MIDLTON PRIZNALA: Volela sam Gorana Ivaniševića!
Foto: Profimedia

OBOŽAVA TENIS

(FOTO) KEJT MIDLTON PRIZNALA: Volela sam Gorana Ivaniševića!

Pop kultura -

Kejt Midlton nikada nije krila koliko voli tenis i gotovo svake godine prisustvuje na nekim mečevima u sklopu Vimbldona. Vojvotkinja od Kembridža sada je u BBC-jevu dokumentarcu povodom 90 godina turnira "Naš Vimbldon" otkrila da je bila velika obožavateljka tenisera Gorana Ivaniševića.

"Volela sam Andrea Agasija, Gorana Ivaniševića i Stefi Graf", rekla je Kejt.e Između ostalog ispričala da jedino nije bila na muškom finalu Vimbldona 2013. kad je bila trudna s Džordžom i to zato što joj doktor zabranio.

foto: Profimedia

"Gledanje Vimbldona deo je mog odrastanja, to je neodvojiv deo engleskog leta... Mislim da doista inspiriše mlade ljude, mene je inspirirao da se uključim u igru. To se nije promenilo i to je prekrasno", između ostalog je ispričala Kejt. Osim toga, otkrila je da je da se njenoj majci Kerol uvek jako sviđao Rodžer Federer.

"Rodžer Federer je tiha patnja moje mame. Mislim da joj neće smetati što sam to rekla, mislim da sad i on to već zna", ispričala je Kejt, a upravo je Rodžer sa suprugom bio i gost na venčanju njene sestre Pipe.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Radiosarajevo, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track