ČARLI ŠIN SE OKRENUO ZDRAVOM ŽIVOTU: Vežba jogu, a evo čime je žene zamenio
Foto: Profimedia

UOZBILJIO SE

ČARLI ŠIN SE OKRENUO ZDRAVOM ŽIVOTU: Vežba jogu, a evo čime je žene zamenio

Pop kultura -

Popularni glumac Čarli Šin okrenuo je novi stranicu u životu. Tvrdi kako rano odlazi na spavanje, vežba jogu, kloni se žena i jede samo povrće

Nnakon što je svetu pre dve godine priznao da se zarazio HIV virusom, sad menja životne navike iz temelja. Čarli se promenio zahvaljujući svojoj novoj devojci Džuliji Stembler.

"Prihvatam dar življenja. Mogao bih se sakriti i bežati od priznanja da sam HIV pozitivan i ne biti otvoren i iskren oko toga, ali izabrao sam teži put", rekao je glumac nakon što je hrabro istupio sa priznanjem.

foto: Profimedia

U novmebru je otkriveno kako je u njegov život ušetala 26-godišnja Džulija, bivša dadilja njegovih blizanaca Boba i Maksa (8) koje ima s bivšom suprugom Bruk Mieler. Džulia zarađuje kao bikini model i bavi se glumom zbog čega se svestrani glumac zaljubio u novu partnerku. Čarlijev dnevni ritam sada može parirati sa sportistima budući već danima ne pije ni alkohol.

On se rano budi, vežba jogu i pliva, a hrani se isključivo zdravim namirnicama. Zavisan je o riži, organskim hamburgerima, a ne pije ni pravu kafu, nego samo onu prelivenu kokosovom vodom. Čarli je čak i na vitaminskim kapima za dodatno jačanje organizima.

"Jedva sam se probudio jedan dan i rekao: 'Ja zaslužujem bolje' kaže Čarli.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track