RADOŠ BAJIĆ: Mnogima ću pomrsiti KONCE novom serijom
Foto: Marina Lopičić

JOŠ NIJE PRIMIO HONORAR

RADOŠ BAJIĆ: Mnogima ću pomrsiti KONCE novom serijom

Pop kultura -

Scenarista serije "Psi laju, vetar nosi", koju je režirala njegova ćerka Jelena, ističe da je dobio ulogu koja ne liči ni na jednu od onih koje je za vreme duge karijere odigrao.

Radoš Bajić ističe da mu je drago što je iz uloge Radašina kojeg je igrao u seriji "Selo gori, a baba se češlja" uskočio u lik najstarijeg brata porodice Stavrić - Stojketa, zvanog Don Gladiola, kojeg mu je ćerka Jelena dodelila u novom ostvarenju "Psi laju, vetar nosi". Radoš je uveren da će ovaj porodični projekat pobiti rejting svih serija koje njegove kolege spemaju za jesen.

"Možemo da se kladimo u sto evra, mada ja još nisam primio honorar ni za ulogu ni za scenaraio, da će "Psi laju" mnogima pomrsiti račune. Sve što smo proizveli moj kreativni tim i ja je apsolutno najgledanije. Postoji šifra između nas i gledalaca, neka vrsta odanosti, lojalnosti i vere da ih ne varamo, zato sam siguran da će “Psi laju” da napravi ršum", tvrdi Bajić, koji se ne boji konkurencije.

"Svaka velika uloga koju glumac igra je neka vrsta usude jer ona kasnije uzima danak. Posle Radašina koji je harao deset godina, moja Jelena je želela da ima oca kao glumca u projektu. Ova uloga će biti potpuno osveženje. Jedan Radoš Bajić kojeg do sada niko nije video", tvrdi glumac, koji je zbog uloge pustio kosu:

"Nisam mogao ćerku da odbijem, zato sam je i pustio. Supruga me je ošišala jutros, odmah po završetku snimanja", rekao je Bajić.

(Kurir.rs/Blic/Foto Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track