Najnovije vesti

POSLE OPTUŽBI ZA SILOVANJE MALOLETNICA: Razotkriven je kult gde poznati pevač drži žene!
Foto: Profimedia

BIZARAN ŽIVOT

POSLE OPTUŽBI ZA SILOVANJE MALOLETNICA: Razotkriven je kult gde poznati pevač drži žene!

Pop kultura

Pevač Ar Keli optužen je da poseduje kult u kome su mu zatvorenici žene.

Brojne kontroverze prate život ovog pevača, pa je tako od optužbi za silovanje, porodica jedne devojke otkrila javnosti detalje.

U junu 2008. godine Ar Keli je bio optužen da je snimao pornografiju sa decom koja su imala ispod 15 godina. Na kraju je oslobođen, jer su i devojka na snimku i on negirali da su to bili oni.

 

A post shared by RAVE TELEVISION (@ravetvchannel) on

Sada je otac jedne devojke tvrdi da je sve počelo tako što je Keli obećao da će pomoći njegovoj talentovanoj ćerki da se probije u svetu šou-biznisa, što je dočekano sa neverovatnom srećom jer će jedno "tako jako ime stajati iza nje".

Međutim, dve godine nakon prvog sastanka sa pevačem, unesrećeni roditelji više nisu videli ćerku koja je, prema njihovim rečima, postala "deo njegovog kulta". Iako su kontaktirali policiju ispostavilo se da ne mogu ništa da učine jer se njihova ćerka ne vodi kao nestala osoba, odnosno jer znaju sa kim se nalazi.

 

A post shared by Ishi Kistaa (@ishikistaa) on

"Poslednji put sam video ćerku u decembru 2016. godine. Tada je izgledala kao da joj je mozak ispran. Bila je poput zatočenika i bilo je stravično gledati je. Konstantno sam je grlio, ali je ona ponavljala da je Keli jedini koji brine o njoj. Voleo bih da je izvučem iz tog njegovog "kulta" i da sačuvamo njen život pre nego što bude prekasno", ispričao je očajni otac medijima, tražeći poslednju slamku spasa nakon što policija nije reagovala.

Od tada više nijednom nisu uspeli da vide ćerku, a jedini kontakt koji su uspostavili su bile dve kratke poruke za Božić i Dan majki.

Podsetimo, nekadašnji pevačevi saradnici su svojevremeno, po okončanju saradnje sa njim, otkrili da je njegov odnos prema zaposlenima psihotičan, te da ih kontroliše do te mere da moraju da ga pitaju za dozvolu da koriste kupatilo ili da konzumiraju hranu.

Prema ovim svedočanstvima, Ar Keli drži nekoliko devojaka izolovanih od celog sveta, kontroliše njihove telefone i uopšte sve postupke. Ipak, zbog trikova kojima se služi one navodno pate od Stokholmskog sindroma i ne žele da napuste svog zlostavljača.

Kurir.rs/Foxnews, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...