PAPARACO: Džulija Roberts ručala u Beogradu sa mužem i decom! Pojela samo organsku salatu!
Foto: Kurir

Ekskluzivno: Zgodna žena doputovala u Srbiju

PAPARACO: Džulija Roberts ručala u Beogradu sa mužem i decom! Pojela samo organsku salatu!

Pop kultura -

Holivudska glumica nije dozvolila mužu Danijelu Moderu da sam dođe u našu prestonicu zbog snimanja filma, već ga je s decom pratila u stopu

Holivudska zvezda Džulija Roberts uživa u Beogradu! Slavna glumica došla je u Srbiju s mužem Danijelom Moderom i decom Finijem, Hejzel i Henrijem.

„Zgodna žena“ je odlučila da poseti Beograd zbog supruga kamermana, koji u našoj zemlji radi jedan projekat. Poznata porodica je u srpskoj prestonici već nekoliko dana i odsela je u jednom poznatom hotelu, a viđeni su na ručku u restoranu „Smokvica“ i u Knez Mihailovoj.

- Pošto je porodica Džulije Roberts na posebnom režimu ishrane, nisu naručili ćevape, već samo organsku salatu. Ona je veoma lepa i prijatna, nije imala posebne zahteve - rekao je naš izvor.

foto: Kurir

Popularna glumica se nije ponašala kao nedodirljiva zvezda, čak je u jednoj prodavnici pazarila kao sav običan svet. Međutim, znatiželjni građani su uspeli da je fotografišu.

- Da se nisu zagledali u nju, verovatno je ne bi ni prepoznali, jer je izgledala kao i svaki drugi turista u gradu - dodaje naš izvor.

Posle toga uputili su se u hotel.

- Nemojte to da radite, uplašićete nam decu - rekao je Džulijin muž kad je video foto-reportere.

Projekat na kome Moder radi drži se u tajnosti, a Džulija i deca očigledno nisu želeli da se razdvajaju od njega, pa su se iz Amerike zaputili u Srbiju.

foto: Kurir

I. ERCEGOVČEVIĆ, J. IVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet romantičnih filmova koje morate pogledati ovog leta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track