Najnovije vesti

NEKOLIKO DANA PRE NJENE SMRTI RASKINUO JE SA NJOM: Džim Keri optužen za ubistvo bivše devojke!
Foto: Profimedia

NEKOLIKO DANA PRE NJENE SMRTI RASKINUO JE SA NJOM: Džim Keri optužen za ubistvo bivše devojke!

Pop kultura

Holivudski glumac Džim Keri (55) optužen je za saučesništvo u samoubistvu svoje bivše devojke Katrioni Vajt (27) 2015. godine.

 

Majka preminule devojke Bridžid Svitman tužila je glumca za pomaganje Katrioni jer veruje da je Keri pod lažnim imenom Artur King nabavljao tablete kojima se ona predozirala.

 

Svitmanova je od suda zahtevala da Keriju zabrani pristup svim dokazima.

 

Međutim, glumac je podneo zahtev policiji i lekarima da mu odobre pristup dokaznom materijalu, kako bi mogao da spremi odbranu.

 

Keri zahteva da mu dozvole pristup papirima, lekovima kao i izveštajima sa obdukcije.

 

Poznati glumac je ranije negirao da je na bilo koji način pomogao Vajtovoj da izvrši samoubistvo.

 

Keri traži da ima pristup i mobilnom telefonu Katrioni Vajt, kao i njenom laptopu. Zahteva i da mu se daju recepti, kao i bočice lekove koje su pronađene i zaplenjene u njenom stanu nakon što je izvršila samoubistvo.

 

Prema navodima svetskih medija, advokati tužilje su u početku odbili da se Keriju da uvid u dokazni materijal. Međutim, spremni su da mu dozvole da vidi deo materijala ukoliko povuče zahteve za uvid u laptop i mobilni, kao i dnevnik Vajtove. Pre toga, advokati zahtevaju da još jednom prouče dokazni materijal, pre nego što on bude predat Keriju.

 

Katriona je pronađena mrtva 28. septembra 2015. godine u svom stanu u Los Anđelesu, okružena bočicama lekova za smirenje i protiv bolova. Ona mu je ostavila i dva oproštajna pisma, a nekoliko dana pre toga glumac je raskinuo s njom.

 

Suđenje je zakazano za april naredne godine.

 

Kurir.rs/alo

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Razum je govorio ne, a srce da: 5 poznatih dama koje su oprostile prevaru (VIDEO)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...