Najnovije vesti

PROŠLO JE 55 GODINA OD MISTERIOZNE SMRTI MERILIN MONRO: Ubijena je jer je previše znala!
Foto: Profimedia

ENIGMA

PROŠLO JE 55 GODINA OD MISTERIOZNE SMRTI MERILIN MONRO: Ubijena je jer je previše znala!

Pop kultura

Pitanje Teorije zavere u vezi s njenom smrću ne prestaju. Najpoznatija je da je likvidirana zbog braće Kenedi i da su je sve vreme pratili agenti CIA i FBI.

DLAKAVE NOGE, ISPUCALE USNE: Pogrebnik koji je pripremao telo Merlin Monro nije mogao da je PREPOZNA

Merilin Monro ubili su agenti CIA zbog afere koju je imala s braćom Kenedi, tvrdi Pol Dejvids, autor dokumentarca o slavnoj glumici.

foto: Profimedia

Kada je 5. avgusta 1962. holivudska ikona pronađena mrtva u svom domu u Los Anđelesu, prve informacije bile su da je reč o samoubistvu pilulama za spavanje. Ali teorije zavere u vezi s njenom smrću ne prestaju više od pola veka.

(FOTO) TAJNU ODNELA U GROB Merilin Monro bila TRUDNA sa Ivom Montanom dok je bila u braku s drugim?!

Najnoviji dokumentarac o glumičinim poslednjim danima navodno donosi nesporne dokaze da su Merilin ubili agenti CIA i FBI, a sve zbog bliske povezanosti s Džonom i Bobijem Kenedijem.

foto: Profimedia

"Ona je bila žena koja je previše znala. Njene veze s moćnom braćom značile su da je dobijala veoma poverljive informacije. Praćena je i prisluškivana zbog Kenedijevih, a u dosijeima su je zaveli kao simpatizerku komunista. Ona je nešto nalik Edvardu Snoudenu danas (bivši špijun koji je otkrio najveće tajne CIA). Plašili su se da bi ona mogla sve da razotkrije na konferenciji za medije", rekao je reditelj Dejvids.

foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, Merilin je imala dnevnik u kojem je zapisivala sve informacije koje joj je Džon Kenedi otkrivao u krevetu, a jedna od njih bila je i planirana akcija ubistva Fidela Kastra. Glumica je ovo otkrila Bobiju Kenediju nakon što je Džon prekinuo vezu s njom i potpuno je ignorisao. Dokumentarac još nije imao svoju premijeru.

Kurir.rs/Milica Crnogorac, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...