LJUBAVNI TROUGAO: Vuk zamenio Jelisavetu seksi Isidorom
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

ŠTA NAS ČEKA U UBICAMA MOG OCA

LJUBAVNI TROUGAO: Vuk zamenio Jelisavetu seksi Isidorom

Pop kultura -

Jedno od novih lica u drugoj sezoni je i zvezda filma „Klip“, koja će biti noćna mora inspektora Jakovljevića

Ljubavne scene između Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca obeležile su prvu sezonu serije „Ubice mog oca“, a u novim epizodama kao veliko pojačanje stiže Isidora Simijonović.

Mlada glumica pokazala je već svoj raskošan talenat igrajući Jasnu u filmu „Klip“ i prva velika uloga u karijeri donela joj je brojne nagrade na festivalima. Ostvarenje Maje Miloš obiluje scenama oralnog i analnog seksa, ali slične kadrove nećemo videti u hit krimi priči. Kako saznajemo, Isidorina uloga je veoma značajna. Ona tumači misterioznu devojku s nekom vrstom tajne, kakvu je igrala i Jelisaveta Orašanin tumačeći lik Tijane, vlasnice butika koja je bila špijun ministra policije. Vuk Kostić kao inspektor Jakovljević biće opet na mukama.

foto: Printscreen

Dvadesetdvogodišnju lepoticu možete videti u pozorištu, gde igra u predstavama „Gozba“, Jami distrikt“ i „Sumnjivo lice“. Nije uspela da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, pa je odlučila da upiše akademiju u klasi Mirjane Karanović.

- Cenim mnoge svoje kolege, ali na prvom mestu je svakako moja profesorka Mirjana Karanović, koja nam nesebično otkriva razne skrivene kutke glumačkog i životnog lavirinta iz časa u čas. Zaista je sreća učiti od hrabrog, neiscrpnog i svestranog umetnika kakav je ona - kazala je Isidora.

Pored glume, ona se bavi i plesom, što ćemo videti i u novim epizodama „Ubica mog oca“.

Novi junaci koje ćemo voleti i mrzeti

Ivana Nikolić

POSLE STUGARA, U BRAKU S JANKETIĆEM

Atraktivna glumica Ivana Nikolić jedno je od novih lica, a tumačiće suprugu inspektora Mirka, koga igra Marko Janketić. Glumica tek treba da snimi svoje scene, a javnosti je poznatija kao bivša supruga Petra Strugara.

Tihomir Arsić

ODVRATNA ULOGA FUDBALSKOG MENADŽERA

Prijateljstvo s rediteljem Gagom Antonijevićem dovelo je do toga da Tihomir Arsić svojom nevelikom, ali bitnom ulogom dodatno zakuva čorbu junacima serije. Stakleno oko sa ožiljcima, napravljeno po uzoru na lik iz filma o Džejmsu Bondu „Kazino rojal“, i svirepost fudbalskog menadžera Barona ostaće duboko urezani u pamćenju gledalaca.

Denis Murić

NIČIJE DETE IGRA NAVIJAČA

Denis Murić, koga je proslavio film „Ničije dete“, snimio je već svoje scene. Glumac iz Zvečana igra navijača, a produkcija je već objavila intervju s njim kao najavu za novu sezonu.

- Voleo bih da se poljubim s Mišom Dragičevićem - našalio se glumac u klipu.

Miodrag Dragičević

IMITIRA VUKA KOSTIĆA

Pored brojnih glumačkih imena, u drugoj sezoni popularne kriminalističke serije pojaviće se i mladi glumac Miodrag Dragičević, čiji lik pripada kriminalnom miljeu. Miša je već objavio nekoliko fotografija sa snimanja, kao i snimak u kom imitira svog kolegu Vuka Kostića.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track