DOŠLA JE NA PLAŽU, A SUNČANJE I KUPANJE JE NE ZANIMA: Evo šta Bojana Maljević radi na moru!
Foto: Dragana Udovičić

NERVOZNA

DOŠLA JE NA PLAŽU, A SUNČANJE I KUPANJE JE NE ZANIMA: Evo šta Bojana Maljević radi na moru!

Pop kultura -

Umesto da uživa u letnjoj idili, glumica je maksimalno posvećena svom omiljenom hobiju, a u more je ušla tek posle šest sati, i to na nagovor sina.

Dok mnogi svaki dan letovanja koriste kao da je poslednji, Bojana na Crnogorskom primorju u svojoj privatnoj kući radi to drugačije.

"Čim je ustala, otišla je u obližnji kafić na jutarnju kafu, to je njen ritual. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, nije se odvojila od laptopa naredna tri sata kako bi bila aktivna na Tviteru", kaže izvor. Nakon toga turiste je rasterala sa svog dela privatne plaže.

"Pri povratku, Bojana je videla da se nepoznati ljudi kupaju nadomak njene kuće. Odmah im je prišla i rekla da se sklone sa privatnog dela plaže koji pripada njoj, nakon čega su je poslušali i postupili po njenom zahtevu. Dok se njena sestra Ana sunčala i uživala, ni to nije nateralo Bojanu da telefon ostavi po strani makar pet minuta. Non-stop je pričala preko telefona, pisala poruke, gledala aktivnosti na društvenim mrežama kao da je sama a ne sa porodicom. Tek nakon šest sati, Bojana je ušla u vodu, i to na nagovor sina, kojem je pošlo od ruke da je odvoji od ležaljke", kaže izvor.

Iako se glumica opredelila da na ovakav način provodi dane odmora, izgleda da je razlog mesto, što je podelila na društvenim mrežama:

"Kako turiste ne mrzi da dolaze na ovako zabačeno mesto? A bez prodavnice i dobre plaže. Svašta", napisala je glumica.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track