FOTKE KOJE BI SPALILI: Ovo su svetske face pre planetarne slave! Nećete ih prepoznati!
Foto: Reuters, Privatna Arhiva

HIT

FOTKE KOJE BI SPALILI: Ovo su svetske face pre planetarne slave! Nećete ih prepoznati!

Pop kultura -

Holivudske zvezde su na početku karijere, dok se nisu operisale i sredile, izgledale neprepoznatljivo, zbog čega su imale komplekse

foto: Privatna Arhiva, Profimedia

Holivudske zvezde imaju slike koje kriju kao zmija noge, a najčešće su to fotke iz perioda kad su bile anonimne ili tek na početku karijere.

foto: Privatna Arhiva, AP

Sad su te fotke isplivale u javnosti, a mnogi na njima su neprepoznatljivi. U periodu kad su počinjali da grade karijeru, fizički su izgledali totalno drugačije nego danas.

foto: Reuters, Privatna Arhiva

Pomoću plastičnih operacija, papreno skupih treninga, tretmana, bogate ishrane, mnogi su se od ružnog pačeta pretvorili u lepotice i lepotane kojima se danas svi dive.

foto: Reuters, Privatna Arhiva

Ono što ih sve povezuje jeste vera u sebe i rad na sebi, jer što bi Rijana rekla: „Uvek možemo pronaći mane na sebi. Ranije bih se pogrbila, stavila ruke na kolena i sedela u tišini, stideći se od svih.“

foto: Reuters, Privatna Arhiva

Očigledno su se te rečenice držali skoro svi. Šakira se stidela svog tela, a danas je zmaj za latino plesove. Adam Levin je u mladosti imao neuspešne eksperimente sa izgledom, a sada žene ne skidaju pogled s njega.

foto: Privatna Arhiva, EPA

Dvejn Džonson veruje da je naporan rad pravi način da se ostvare snovi. Demi Mur išla je na dve operacije da bi otklonila razrokost. Niki Minaž bila je u strahu zbog svog izgleda, dok su Kejti Peri, Dejvid Bekam, Kris Pat, Džastin Timberlejk, Kejt Hadson, Kejt Vinslet, Džanjuari Džouns i drugi takođe imali kompleks, koga su se rešili čim su došli do većeg novca.

foto: Reuters, Privatna Arhiva

Kurir / M. Dejanović

Foto: Reuters, Privatna arhiva, EPA, AP, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track