(PAPARACO) SVETSKA ZVEZDA STIGLA U CRNU GORU: Glumica Vanesa Vilijams bez obezbeđenja i šminke uživa na primorju!
Foto: Kurir

SVOJIM PONAŠANJEM ODUŠEVILA SVE

(PAPARACO) SVETSKA ZVEZDA STIGLA U CRNU GORU: Glumica Vanesa Vilijams bez obezbeđenja i šminke uživa na primorju!

Pop kultura -

Vanesa Vilijams, afroamerička glumica, pevačica i prva crna mis Amerike, doputovala je danas u Crnu Goru.

Paparaco Kurira uhvatio je glumicu na popodnevnom ručku, gde sa bratom Krisom Vilijamsom koji je takođe poznat glumac, i prijateljima, uživala u jednom prestižnom restoranu u Morinju.

foto: Kurir

Vanesa je izabrala da proba riblje specijalitete uz koje je degustirala vino, a divne reči uputila je i konobarima koje je pohvalila za vrhunsku uslugu.

foto: Kurir

Glumica će nekoliko dana provesti na primorju, uz obilazak što više mesta. Danas je posetila i Porto Montenegro.

foto: Kurir

"Iako ima 54 godine, bivša misica izgleda super. U restoranu je bila sa minimalno šminke, a izgleda lepše nego na ekranima. Potpuno je prirodna, vesela i pozitivna žena", rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

foto: Kurir

Vanesina poseta Crnoj Gori se razlikuje od putovanja drugih svetskih zvezda. Iako je svesna svoje slave, nije imala obezbeđenje koje je prati u svaku stopu.

foto: Profimedia

Glumica je 18. marta 1963. godine u Milvudu (Njujork). Postala je poznata po tome jer je bila prva mis Amerike koja je imala afroameričko porijeklo. Za mis Amerike je proglašena 1983. godine, a godinu dana kasnije joj je oduzeta titula zbog toga što se slikala naga. Te fotografije su objavljene 1984. godine u časopisu Penthaus.

Vanesa je majka četvoro dece. Troje dece ima iz prvog braka sa Ramonom Hervijem, dok iz drugog braka sa košarkašem Rikom Foksomima kćerku Sašu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track