(VIDEO, FOTO) PRVO JE UGRADILA SILIKONE PRED KAMERAMA, A SADA JE OROŠAVALA VAGINU: Starleta raskrečila noge i zgrozila svet
Foto: Printskrin/Instagram

NIŠTA NE KRIJE

(VIDEO, FOTO) PRVO JE UGRADILA SILIKONE PRED KAMERAMA, A SADA JE OROŠAVALA VAGINU: Starleta raskrečila noge i zgrozila svet

Pop kultura -

Fara Abraham, zvezda rijalitija "The Teen Mom" i "VIP Veliki brat" i porno glumica, šokirala je sve na društvenim mrežama snimkom i fotografijama iz centra za "ulepšavanje vagine".

Fara je rešila da svima pokaže svoj odlazak u centar u kom se podvrgla "orošavanju vagine".

"Kada sve obavimo, sve će biti usko tamo dole", rekla joj je medicinska sestra nakon pregleda koji je Fara dokumentovala za svoj Instagram. Rijaliti zvezda je poznata po tome što se pred kamerama podvrgnula operaciji grudi, a sada je htela je da joj vagina bude kao kada u 16-godišnjakinje.

Tretman koji je odradila podrazumeva stavljanje cilindričnog umetka u vaginu i lasersko "podmlađivanje" usana i klitorisa.

Ona je pre nekoliko godina izdala i kolekciju seks igračaka, a plastične vagine napravljene su prema njenom otisku intime.

"Volim svoju intimnu regiju", napisala je ona u opisu slike koja je izazvala veliki broj komentara u kojima su je mnogi kritikovali.

Starleta se do sada hvalila operacijom nosa, grudi i guze. Nakon "masne" ponude koju je dobila snimila je i pornić koji kruži internetom

@crazyhorse3lv @hottieextensions @moni.vegas.beauty @domecosmetics #Vegas #famouslysingle #Single ??

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja