MIŠA JANKETIĆ TRAŽI VUKU KOSTIĆU ŽENU: Pojačanje u Ubicama mog oca!
Foto: Marina Lopičić, Luka Šarac

Iznenađenje

MIŠA JANKETIĆ TRAŽI VUKU KOSTIĆU ŽENU: Pojačanje u Ubicama mog oca!

Pop kultura -

Bard glumišta tumači ribara koji inspektoru Aleksandru pomaže jer se nalazi na emotivnom raskršću. U seriji nema scena sa sinom Markom

Bard jugoslovenskog i srpskog pozorišta Mihailo Miša Janketić (79) gostovaće u jednoj epizodi nove sezone serije „Ubice mog oca“, saznaje Kurir.

Miši je povereno da igra tajanstvenog čoveka, ali neće imati scene sa svojim sinom Markom Janketićem, koji tumači inspektora Mirka Pavlovića. Reditelj i autor serije Predrag Gaga Antonijević potvrdio je za Kurir naša saznanja i objasnio razloge za Janketićev angažman.

- Odluku je motivisalo nekoliko razloga. Miša Janketić je snimao veoma bitnu scenu s Vukom Kostićem. Vuk je veliki prijatelj s njegovim sinom Markom, a družili su se i Kostićev pokojni otac Pljaka (Mihailo Kostić) i Miša, koji su bili najbolji prijatelji. Emotivna scena je ključ sezone. Inspektor Aleksandar je na nekom emotivnom raskršću. Janketić igra ribara koji mu pomaže da u najtežoj životnoj situaciji pronađe svetlo - objasnio je Antonijević.

U drugoj sezoni, čije snimanje je pri kraju, Kostić će biti na emotivnoj klackalici jer mora da bira između dve žene - Nine Janković i Katarine Radivojević. Javni tužilac Marija Radenković, koju glumi Katarina, u novim epizodama ima visokorizičnu trudnoću, dok se forenzičarka Jelena (Nina Janković) bori za život nakon ranjavanja.

U novim epizodama stižu kao pojačanje i lepa Isidora Simijonović, Denis Murić, Miodrag Miša Dragičević, Tihomir Arsić, Ivana Nikolić i drugi.

LJUBOMIR RADANOV

Podrška bratu i ocu

ĆERKA MILICA PR POLICIJE

Miša i Marko neće biti jedini predstavnici porodice Janketić u novim epizodama „Ubica mog oca“. Portparola policije igraće Milica Janketić i na neki način će biti uz glavnog negativca Marjanovića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track