NJENA EMOTIVNA PORUKA NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Ovako se glumica iz filma Nataša oprostila od Smokija!
Foto: Printscreen

ZBOGOM, LEGENDO

NJENA EMOTIVNA PORUKA NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Ovako se glumica iz filma Nataša oprostila od Smokija!

Pop kultura -

Glumica Tijana Kondić, najpoznatija po ulozi buntovne tinejdžerke Nataše u istoimenom filmu, jedna je od mnogih koji su se putem društvenih mreža oprostili od Ljubiše Samardžića.

Tijana je u kultnom filmu "Nataša" glumila Ljubišinu ćerku, a iscrpna poruka koju mu je posvetila potresla je mnoge i vratila nas u neka dobra, stara vremena kada su najveća glumačka imena još uvek bila među nama.

"Prva i glavna uloga pod rediteljskom palicom Ljubiše Samardžića. Neobjašnjivi splet okolnosti koji je doveo da mene izabereš među 500 različitih devojčica. Koliko je samo smeha bilo u prostorijama producentske kuće. Otkrio si u meni žar za glumom i ono što je tebe oduvek vodilo kako u životu tako i u umetnosti - emociju. Sećam se kako si uvek govorio da je istina ono što tražimo od glumca. Svi naši razgovori su bili veoma poučni za mene. Pokazao si mi čitav jedan svet iz kojeg ni dan danas ne pokušavam da izađem. Hvala ti za sve što si me naučio i darovitost na koju si mi skrenuo pažnju. Ostaću tvoja sedma Zlatna arena. Zbogom, dragi prijatelju", napisala je Tijana.

(Kurir.rs, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track