(FOTO) NE ZABORAVLJA KORENE: Katarina je zaludela Rusiju svojim izgledom, a sada otkriva svoje poreklo!
Foto: Printscreen

POPULARNA MANEKENKA

(FOTO) NE ZABORAVLJA KORENE: Katarina je zaludela Rusiju svojim izgledom, a sada otkriva svoje poreklo!

Pop kultura -

Svi korisnici društvenih mreža ubeđeni su da je ova dvadesetšestogodišnja devojka poreklomiz Rusije. Međutim, nije tako.

Katarina Prudar rođena je u Mostaru, a pred sam početak rata s roditeljima preselila u Rusiju. Mama joj je Ruskinja, a otac živi u Beogradu.

Ova ruska manekenka i glumica rođena u Mostaru 1990. godine, bila Miss Maxim Russia, Miss FHM Russia, Miss Sensation White Russia.

"Sa bakom Milojkom razgovaram na ruskom. Ona sa mnom vežba ruski preko telefona. Oni žive u Mostaru u svojoj kući sa vrtom i baštom. Imaju koze, kokoške, domaća jaja i sir, i sve je to vrlo ukusno. Uzgred, u Moskvi kupujem sir i mnogo volim čorbu i burek. Baka mi to uvek sprema kada odlazim u goste, i ja se posle dugo toga sećam. Bosna i Hercegovina me je oduševila. Prvi put sam bila tamo kada sam imala 18 godina. Krenula sam autobusom iz Beograda u Mostar i bukvalno sam se zalepila za prozor uživajući u predivnim planinskim obroncima i modro-plavoj Neretvi. Fantastičan je i sam Mostar, i most, i istorija grada.", rekla je lepa Katarina u jednom intervjuu za ruske novine.

Katarinu na Instagramu prati veliki broj ljudi, a njena popularnost sve se više širi i na prostore izvan Rusije. Nedavno je snimila i pravi erotski editorijal koji se može naći na internetu, pa osim Rusa, sada za njom uzdišu mnogi širom sveta.

Kurir.rs/Hercegovina, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JOVANA JEREMIĆ SE OPUSTILA UZ MUZIKU: Muškarcima neće biti dobro kada vide kako meša zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track