ZVEZDA TRANSFORMERSA U ULOZI TENISKE LEGENDE: Igram Mekinroa, a volim Novaka!
Foto: Profimedia, EPA, arhiva

Drugačiji

ZVEZDA TRANSFORMERSA U ULOZI TENISKE LEGENDE: Igram Mekinroa, a volim Novaka!

Pop kultura -

Emotivac Plakao sam čitajući scenario za film „Borg i Mekinro“. Priča me je odmah osvojila i veoma potresla, kaže Šaja Labaf

Glumac Šaja Labaf (31), koga je proslavila uloga u čuvenoj filmskog franšizi „Transformers“, zvezda je novog filma o dve teniske legende Bjernu Borgu i Džonu Mekinrou.

Labaf tumači lik negativca Mekinroa, a publika će u Srbiji večeras premijerno moći da pogleda ostvarenje reditelja Janusa Meca Pedersena. Talentovani glumac već je ranije odbio ponudu da igra kontroverznu tenisku legendu.

- Dobio sam scenario i čim sam ga pročitao, to je bilo to. Drugačiji je od onog koji sam odbio. Taj prvi je bio dosta satiričan i nije mi se svideo. Onda pročitam ovaj, vidim da iza filma stoji Janus, a ja sam njegov fan, naročito njegovog filma „Armadilo“. Plakao sam kad sam pročitao scenario za „Borga“. Nije baziran na knjizi ili biografiji, već na teškom radu. Briljantno - kaže glumac.

Za snimanje Labaf je morao da ide na časove tenisa, ali i da kopa po svom burnom životu.

- U svakoj ulozi tražite svakako paralelu sa svojim životom. U tom smislu sam srećan jer u ovom slučaju ima dosta podudarnosti. Obojica smo strastveni, narcisoidni, pefekcionisti, ali i pomalo karikature.

Šaja smatra da je Mekinro napravio karijeru zahvaljući lukavstvu.

- Mislim da je taktičar, uneo je nešto novo u igru. Koristi bes kako bi plašio protivnika, ali i podstakao sebe. U tom smislu, smatram ga umetnikom. Nisam ga još upoznao, ali jedva čekam - iskren je glumac.

Kad je o tenisu reč, Labaf voli neke nove momke.

- Novak, Nadal i Federer - završava Labaf, koji se nada da će ga publika voleti kao negativca.

Problematičan

VOZIO PIJAN I NAPAO POLICAJCE

Labaf je redovno na naslovnim stranama zbog svog neobuzdanog temperamenta. Bio je hapšen zbog neprimerenog ponašanja u alkoholisanom stanju, a i privođen je zbog psovanja i verbalnog vređanja policije.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Profimedia, EPA, arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track