(FOTO) PRINC HARI JE 14 MESECI KRIO  VEZU SA LEPOM GLUMICOM: Na tribinama se desio najlepši preokret o kom bruji svet
Foto: PrintScreen

PAPARACO

(FOTO) PRINC HARI JE 14 MESECI KRIO VEZU SA LEPOM GLUMICOM: Na tribinama se desio najlepši preokret o kom bruji svet

Pop kultura -

Pre samo nekoliko dan prvi put zajedno u javnosti viđeni su princ Hari i njegova devojka Megan Markl kako razmenjuju nežnosti. Poznati par je tada prošetao ulicama Toronta držeći se za ruke.

Serija njihovih zajedničkih pojavljivanja nastavljena je juče. Britanski princ i američka glumica uslikani su na tribinama na ceremoniji zatvaranja tradicionalnog takmičenja "Invictus Games". Najzanimljiviji momenat je usledio kada je on nju poljubio. Jasno je da više ne kriju vezu.

Because I'm an absolute geek when it comes to these two ? #royaltea #princeharry #meghanmarkle #lovethem

A post shared by BOBBYNERO (@bobbynero1) on

Par je bio u zamračenom VIP sektoru, ali to nije omelo fotoreportere da zabeleže ovakav romantičan prizor.

Sa glumicom je bio i njen blizak prijatelj Markus Anderson koji ju je i upoznao sa Harijem prošle godine. Megan je sjajno izgledala, a odabirom je sve oduševila.

Inače, Hari je ovih dana u centru svetske javnosti zbog brojnih govora koje je održao na pratećim ceremonijama ""nvictus Games", i sinoć je imao tu čast da se obrati mnogobrojnoj publici.

foto: Profimedia

Hari je Megan nežno poljubio u obraz, a onda se uputio na scenu kako bi održao govor. Istakao je tom prilikom da je u Torontu zdravstvena nega na visokom nivou, susreo se i sa Markom Ormordom koji je preživeo tri amputacije. Princ je naglasio da su žene i muškarci, učesnici "Invictus Game", primer svoj deci kako se treba boriti u životu. Hari je ispraćen ovacijama, a nije propustio priliku da još jednom pohvali posvećenost takmičara koji uprkos invaliditetu ne odustaju od svojih ciljeva.

Princ i glumica su odluku da svoju vezu učine javnom doneli posle 14 meseci zabavljanja.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Twitter, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track