(FOTO) TREĆI NASTAVAK SEKSA I GRADA SE NEĆE SNIMATI: A ona je glavni krivac!
Foto: Profimedia

PRDUKCIJA ODBILA HIROVE POZNATE GLUMICE

(FOTO) TREĆI NASTAVAK SEKSA I GRADA SE NEĆE SNIMATI: A ona je glavni krivac!

Pop kultura -

Za sve ljubitelje kultnog "Seksa i grada" stigla je loša vest – treći nastavak filma o četiri najbolje prijateljice iz Njujorka i njihovim avanturama ipak se neće snimiti, a krivac je navodno Kim Katral.

Iako je upravo zbog uloge nezaboravne Samante postala planetarno popularna, 61- godišnjakinja je sada sve druge projekte stavila ispred ovog.

Naime, Kim je postavila uslov da prvo završi sve svoje druge projekte na kojima već radi, iako je ovo sigurno najveći i najunosniji. Ipak, produkcija je odbila njene hirovite zahteve i zbog toga je snimanje prekinuto.

foto: Profimedia

"Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Katral. Svi su se veselili i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvek od sebe pravila žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve projekte u kojima trenutno učestvuje. Šta ona misli, da je Džordž Kluni?" rekao je dobro obavešten izvor.

"Ovaj film, odnosno serija ju je stvorila i jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali već su prilagodili svoje živote ovom velikom projektu, doselili su u Njujork i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje", dodao je izvor.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/DailyMail, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track