BISERA VELETANIĆ POSLE UNUKINE PREMIJERE: Ne mogu da prestanem da plačem
Foto: Aleksandar Jovanović, Promo

Ponosna

BISERA VELETANIĆ POSLE UNUKINE PREMIJERE: Ne mogu da prestanem da plačem

Pop kultura -

Marta je naš dragulj. Beskrajno sam ponosna, kaže muzičarka nakon izvođenja „Fantoma iz opere“, u kojem unuka njene sestre Senke igra Kristin

Trideset godina nakon svetske premijere u Pozorište na Terazijama stigao je mjuzikl „Fantom iz opere“. Utisci i kritike su raznoliki, ali ona koja svakako nije mogla da zadrži suze i čiji se aplauz najviše čuo bila je Bisera Veletanlić, koja je bila najponosnija jer je prvi put na sceni gledala unuku svoje sestre Senke - Martu.

foto: Promo

Marta Hadžimanov, iako ima samo 17 godina, oduševila publiku ulogom Kristin.

- Ona me je oborila s nogu. Znam koliko vredi i koliko je naš dragulj, međutim, nisam mogla ni u snu da zamislim da će tako mlada, izneti sve to - da se stopi sa scenom, glasom, pokretima, plesom, glumom... Bila sam oduzeta od uzbuđenja - sva usplahirena govori Bisera i nastavlja:

- Mi se svi i dalje tresemo, ne možemo da dođemo k sebi, a ona je potpuno kul, tako je pribrana, samosvesna i to se oseća i vidi na sceni. Ja sam cmizdrila sve vreme, brisala sam suze, tapšala. Svaka joj čast. Marta je pokupila sve najbolje iz naše porodice i od Zafira i Senke, i naravno od roditelja Vasila i Nataše. Beskrajno sam ponosna - kaže proslavljena muzičarka i dodaje:

- Nikako ne smem da izostavim ceo ansambl koji je fenomenalan, kao i kostimografija...

foto: Promo

U glavnoj ulozi Fantoma našao se Slobodan Stefanović, koji se, kako je ranije rekao, za ovu priliku našao pred teškim zadatkom i izazovom jer je morao da peva kao tenor, a do sada je bio bariton. Sudeći po brojnim komentarima s društvenih mreža, utisci su podeljeni, neki kažu da je ipak ova uloga bila preveliki zalogaj za njegove godine, ali ima i onih koji hvale njegov trud. Najveći aplauz dobili su Marta i mladi Slaven Došlo.

Mjuzikl „Fantom iz opere“ imaće svoju prvu reprizu 10. oktobra, nakon čega će biti na redovnom repertoaru Pozorišta na Terazijama.

Kurir / Lj. Radanov / M. Cukić

Foto: Aleksandar Jovanović, Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track