MARKO NIKOLIĆ SMISLIO NASTAVAK BOLJEG ŽIVOTA: Giga će sve izdržavati penzijom!
Foto: Zorana Jevtić, Luka Šarac

Hit

MARKO NIKOLIĆ SMISLIO NASTAVAK BOLJEG ŽIVOTA: Giga će sve izdržavati penzijom!

Pop kultura -

Mogli bismo i danas da snimamo jer su svi Popadići živi. Moj lik bi pokušao da se otrgne od svega i da se vrati u zavičaj da peče rakiju, kaže slavni glumac

Marko Nikolić najveći je zagovornik da se snimi nastavak kultne serije „Bolji život“.

Glava porodice Popadić, čuveni Giga Moravac, otkrio je gostujući u emisiji „TV lica - kao sav normalan svet“ šta bi bilo s Emilijom i njihovom decom nakon tri decenije.

Žrtve tranzicije

- Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen „Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam - započinje priču Nikolić.

foto: Printscreen

Glumac je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.

- Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosveti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe - šali se Nikolić.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

Celo selo izašlo sa svadbe

- Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku decu - otkriva glava porodice Popadić.

Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživeti takvu popularnost kao „Bolji život“.

- Svi su otišli sa svadbe da gledaju „Bolji život“. Celo selo je izašlo - rekao je Nikolić.

foto: Printscreen

Naslednica Mina

IZ TREĆE UPISALA GLUMU KAO I ĆALE

Marko Nikolić ima ćerku Minu, koja je nedavno diplomirala glumu. Naslednicu i dalje zove „sine“, a pored ljubavi prema umetnosti, usadio joj je i strast prema vodi, brodovima i pecanju. Mina će naslediti i njihov brod usidren u višnjičkoj marini.

- Iz trećeg puta sam upisala glumu, kao i tata. Imali smo iste ocene - osmice i tri desetke - rekla je Mina.

Kurir / LJUBOMIR RADANOV

Foto: Luka Šarac, Zorana Jevtić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dirljiv susret nakon 30 godina: Ekipa popularne serije ekskluzivno u magazinu Story i dalje želi bolji život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track