(FOTO) OVA LEPOTICA JE ROĐENA U IZBEGLIČKOM LOGORU U SIRIJI: A danas se druži sa holivudskim facama!
Foto: Printskrin/Instagram

USPEŠNA PEVAČICA

(FOTO) OVA LEPOTICA JE ROĐENA U IZBEGLIČKOM LOGORU U SIRIJI: A danas se druži sa holivudskim facama!

Pop kultura -

Vivijan Nouri rođena je u sirijskom izbegličkom kampu nakon što je bomba raznela kuću njene porodice u severnom Iraku, a danas se druži s holivudskim zvezdama.

Njeni su roditelji pobegli u Iran 1991. tokom rata u Kurdistanu i tad su njena majka i dve starije sestre smeštene u izbeglički logor u Siriji gde je Vivijan rođena dve godine kasnije.

"Sećam se da smo živeli u šatoru i da je moja majka svaki dan morala da prepešači dug put da nam donese vode", ispričala je. 1995. odobren im je azil u Novom Zelandu gde od tada žive.

Just for you ?

A post shared by Nouri (@nouri) on

Počela je da peva sa samo devet godina, a 2009. pobedila je na pevačkom takmičenju. Organizator ju je nakon toga pozvao da peva pred premijerom i članovima parlamenta na jednom modnom događanju.

"Početkom ove godine odlučila sam da napustim fakultet na Novom Zelandu i preselim se u SAD. Odlučila sam da tamo ostanem mesec dana i vidjim mogu li šta učiniti za svoju pevačku karijeru. Poznavala sam samo jednu osobu, producenta Brajana Kenedija koji me odveo na nekoliko zabava gde sam upoznala druge ljude iz muzičke industrije", kaže ona.

✨✨✨

A post shared by Nouri (@nouri) on

Uskoro je došla i prva ponuda za snimanje pesme za film.

"Bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla da odgovorim na mejl. Stvarno je retko da se takva prilika pruži nekom ko nije pod nekom produkcijskom kućom ili nema menadžera iza sebe", objasnila je Vivijan.

If I was funny.. I would have a good Instagram caption ? #anysuggestions? ?

A post shared by Nouri (@nouri) on

Njen je veliki proboj bila božićna pesma za film "Daddy's Home 2" u kojem glume neke od najvećih zviezda poput Vila Ferella, Marka Volberga i Mela Gibsona.

If you can't stop thinking about it.. don't stop working for it ✨

A post shared by Nouri (@nouri) on

"Došavši iz svog izbegličkog okruženja u Holivud osetila sam se vrlo ponizno. Nemoguće je se tako ne osetiš, ali to me tera da se još više potrudim. Dobijala sam i ružne komentare, ali nije me briga. Imam sreću da sam na pravom mestu i da poznajem prave ljude", zaključila je ona.

LA you're on fire!!! Literally.. Sooooo hot ??? #summer

A post shared by Nouri (@nouri) on

(Kurir.rs/Index, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track