KIM KATRAL OTVORILA DUŠU: Zbog serije Seks i grad nisam postala majka!
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

KIM KATRAL OTVORILA DUŠU: Zbog serije Seks i grad nisam postala majka!

Pop kultura -

Glumica Kim Katral (61), najpoznatija po ulozi Samante u seriji "Seks i grad", okrivila je seriju jer se nije ostvarila u ulozi majke.

Iako joj je "Seks i grad" doneo milione i svetsku slavu, glumica je otkrila drugu stranu medalje. Kako tvrdi, ona zbog tempa snimanja nije mogla da se odvaži na to da proba da zatrudni, a kad je počeo rad na seriji imala je više od 40 godina.

"Šanse da ostanem trudna bile su sve manje, a nemoguće radno vreme pogoršalo je situaciju. Razmišljali smo i o veštačkoj oplodnji, ali zbog obaveza nisma mogla do kraja da se posvetim tome. Tada sam prvi put pomislila da neću imati dete", rekla je ona. Katral se za Marka Levinsona udala iste godine kada je prihvatila ulogu u kultnoj seriji. Sa druge strane, sve njene koleginice iz serije imaju decu i one se nidu družile van seta.

foto: Profimedia

"Bile smo kolegice, ne i prijateljice. To je, na neki način, zdrav odnos jer smo odvojile privatno od poslovnog. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale", otkrila je Kim.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stižu nam rode: Poznate Srpkinje koje će uskoro postati mame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track