CECA BOJKOVIĆ JE PRE 6 GODINA STUPILA U TREĆI BRAK: Divno je biti zaljubljena žena u mojim godinama!
Foto: Damir Dervišagić

PRONAŠLA JE SREĆU

CECA BOJKOVIĆ JE PRE 6 GODINA STUPILA U TREĆI BRAK: Divno je biti zaljubljena žena u mojim godinama!

Pop kultura -

Jedna od naših najvećih glumačkih zvezda pre šest godina je stupila u brak sa uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67).

Kada je 2012. godine naša proslavljena glumica i diva domaće umetničke scene Svetlana Ceca Bojković (69) napustila Srbiju kako bi sa svojim, tada novim, suprugom Slavkom Kruljevićem (67) započela život u Helsinkiju, u Finskoj, gde je on bio naš ambasador, mnogi su ocenili da je domaća televizijska i pozorišna publika ostala na velikom gubitku.

Ipak, u Svetlani su često kolali srpski geni i taj savršeni skandinavski život bio je na momente previše upeglan za njenu nemirnu balkansku krv. Na svaka tri meseca dolazila bi u Beograd, da poseti najmilije ali i uživa u čarima domaće hrane i svega onoga što je na toj perfektnoj finskoj slici nedostajalo. Na kraju, iako joj izvesna pauza jeste prijala, Ceca se uželela i te iste domaće publike, koja je strpljivo čekala njen povratak i ništa manje bila željna nje.

foto: Dragana Kadić

Srećno ste udati, a ta sreća nezadrživo izbija na vašem licu. Kako sa iskustvom koje imate danas gledate na ljubav?

– Nepromenjeno u odnosu na ta neka prva promišljanja ljubavi u mladosti. I tad sam mislila, kao i sad, da čovek mora da ima ljubavi u sebi dok je živ. Ljubav je najjača pokretačka energija koja bi trebalo da traje do poslednjeg čovekovog daha.

Kako izgleda kada se žena zaljubi u zrelim godinama?

– Divno!

foto: Dragana Udovičić

Gledajući na Svetlanu od pre dvadeset godina, šta biste joj danas poručili?

– Pa Svetlani od pre 20 godina i ne bih nešto posebno, jer to nije velika promena u odnosu na sadašnje stanje, ali u odnosu na Svetlanu od pre 35 i 40 godina ima promena. Toj Svetlani bih poručila da se manje nervira i da ne uzima k srcu mnogo toga.

Kurir.rs/Story, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track