(FOTO) SEĆATE SE PLAVUŠE IZ BB ŠOUA? Nećete verovati čija je ona ćerka, a evo kako danas izgleda!
Foto: Printskrin Facebook

NIJE USPELA DA POĐE OČEVIM PUTEM

(FOTO) SEĆATE SE PLAVUŠE IZ BB ŠOUA? Nećete verovati čija je ona ćerka, a evo kako danas izgleda!

Pop kultura -

BB šou Borisa Bizetića volele su sve generacije, a ona je bila omiljena plavuša svih gledalaca. Nažalost, to joj je i najprepoznatljivija uloga, iako je želela karijeru.

Naime, u pitanju je Ksenija Janićijević koja je u ovaj popularni šou došla jer je sestra od tetke Borisa Bizetića.

Igrala je više uloga, Zorku, Petkanu, plavušu, zavisi od potrebe. Međutim, nije se mnogo eksponirala u medijima pa su retki i zapamtili njeno ime.

Inače, malo ko zna da je Ksenija ćerka poznatog glumca Jovana Janjićijevića - Burduša, kojem se svojevremeno smešila i holivudska karijera. Navodno mu je bila ponuđena uloga Don Korleonea u danas kultnom filmu "Kum", a tokom boravka u Americi bio je gost slavnog Džona Vejna.

foto: Printskrin Youtube

"Tata je imao petogodišnji ugovor sa studiom "Metro-Goldwyn-Mayer". Kada je 1972. sve već bilo dogovoreno, došao je po mamu i mene. Međutim, dogodio se kobni udes u kojem je jedan njegov prijatelj poginuo. Usledila je drama, suđenje, i tata je umesto u Holivud otišao na godinu dana u zatvor "Zabelu"", ispričala je Ksenija kasnije.

Nasledivši očev talenat za glumu, ona je karijeru započela kao tinejdžerka ulogom u filmu Sekula i njegove žene, gde je glumila zajedno sa ocem, i to baš njegovu ćerku Milku. Publika je pamti upravo iz filmova o Sekuli, ali možda još više kao deo BB šou ekipe.

Posle tog humorističkog serijala, mogli ste da je prepoznate u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", ali velike uloge su je zaobišle.

(Kurir.rs/Noizz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track