(FOTO) PETAR STRUGAR UHVAĆEN NA AERODRUMU S FRAJEROM: Glumac mu poklonio cveće i pogledajte gde su posle završili
Foto: Nemanja Pančić

Šta se krije iza šokantnih fotografija

(FOTO) PETAR STRUGAR UHVAĆEN NA AERODRUMU S FRAJEROM: Glumac mu poklonio cveće i pogledajte gde su posle završili

Pop kultura -

Predsednik organizacije "The Books Of Knjige" Veselin Gajović Gajo, sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, povodom premijere filma "The books of knjige: Slučajevi pravde" koja će se održati u sredu, 8. novembra u Ušću.

Uz velike mere obezbeđenja, Gajovića je na aerodromu dočekala jedna od najvećih filmskih zvezda u regionu, crnogorski glumac Petar Strugar, koji mu je podneo izveštaj o trenutnom stanju u kinematografiji, uručio mu buket cveća.

Nakon toga mu poneo kofer i psa koga je Gajoviću poklonio Ibrica Jusić. Radi se o šnauceru Draganu, koji predsednika organizacije TBOK prati na svim putovanjima.

foto: Promo

Nakon toga Gajović je okitio aerodromske službenike sa oko 800 dinara u apoenima od po 50 dinara, a zatim ga je Strugar vozilom komunalne policije prebacio u vilu na Dedinju u kojoj će provesti nekoliko dana.

Ostatak organizacije TBOK ima plaćen smeštaj u konobi Trnovo, kod Vuleta Gazivode, a sa Gajovićem i Draganom će se sresti na premijeri filma, jer predsednik organizacije TBOK ne voli da se sreće sa ostatkom ekipe, osim kad mora.

foto: Promo

Dve projekcije beogradske premijere filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde” rasprodate su a otvorena je treća, dok je je dan kasnije za premijeru u Novom Sadu, u Areni, rasprodata jedna a otvorena druga projekcija.

Od 9. novembra film će se naći na repetoaru ostalih bioskopa u Srbiji.

Kurir.rs, Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track