(FOTO) NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA SA NAJTRAGIČNIJIM KRAJEM: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu!
Foto: Profimedia

POPUT FILMSKIH SCENARIJA

(FOTO) NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA SA NAJTRAGIČNIJIM KRAJEM: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu!

Pop kultura -

Neviđenu hemiju na pozorišnim daskama Brodveja nisu mogli da sakriju. Ona je tada još bila u braku, on je bio poznat kao veliki zavodnik, ali njihova ljubav bila je jača od svega. Godine 1994. ozakonili su svoju vezu i sve je bilo idilično idućih 17 godina, dok tragična nesreća sa smrtnim ishodom nije prekinula jednu od najvećih holivudskih ljubavnih priča.

Ni danas, osam godina nakon tragične nesreće na skijalištu koja je bila smrtonosna za glumicu Natašu Ričardson, njen suprug, slavni glumac Lijam Nison, nije se oporavio od činjenice da je više nema, prenosi Stil.

"Nikada se nisam pomirio sa njenom smrću, niti ću. Još uvek, u nekim trenucima, kada čujem da se otvaraju vrata, sam uveren da će sada ući i reći mi nešto", rekao je pre tri godine Nison u emisiji "60 minutes", prisećajući se smrti voljene žene.

A njihova ljubavna priča bila je baš poput filmskih scenarija najromantičnijih filmova. Lijam Nison i Nataša Ričardson upoznali su se 1993. godine na Brodveju, gde su oboje glumili u novoj verziji "Ane Kristi". Hemija između njih nije mogla da se sakrije ni na pozornici, ali nije sve bilo idilično.

Opširnije pročitajte OVDE

(Kurir.rs/Stil/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ljubav je nastavila da tinja i kada su se kamere ugasile: 5 poznatih parova koju su romansu započeli na filmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track