ANĐELINA DŽOLI JE ODRŽALA IMPRESIVAN GOVOR O SEKSUALNOM NASILJU NAD ŽENAMA: Ali niko nije skidao pogled sa njenih grudi!
Foto: Profimedia

SVI SU KOMENTARISALI 2 STVARI

ANĐELINA DŽOLI JE ODRŽALA IMPRESIVAN GOVOR O SEKSUALNOM NASILJU NAD ŽENAMA: Ali niko nije skidao pogled sa njenih grudi!

Pop kultura -

Anđelina Džoli održala je impresivan govor na konferenciji Ujedinjenih nacija u Vankuveru, u kojem je osudila seksualno zlostavljanje u svim delovima sveta. Veliku pažnju izazvala je i njena pojava, budući da je pred mikrofon stala još mršavija, a mnogi su primetili naziranje njenih bradavica.

Anđelina je aktivistkinja za ljudska prava, pa je bila jedna od govornika, a njen govor o seksualnom nasilju nad ženama bio je izrazito potresan. Ono što je uzdrmalo svet jeste slučaj sa najpoznatijim poducentom Harvijem Vejnštajnom, o kojem Anđelina nije direktno pričala u svom govoru.

"Seksualni zločini su svuda u svetu - u industriji u kojoj ja radim, u poslovnom svetu, na fakultetima, u politici, u vojsci... Takvi zločini su često predmet ismevanja, ili ih nazivaju manjim prestupima osoba koje su bolesne i ne mogu sebi da pomognu", rekla je između ostalog holivudska glumica.

foto: Profimedia

"Međutim, treba znati da muškarac koji zlostavlja žene nije samo opsednut seksom, već je nasilnik. Silovanje je jeftinije od metka, a ima dugotrajne posledice koje su užasno predvidive", dodala je Anđelina.

foto: Profimedia

Iako je govor Anđeline Džoli bio potresan, mnogi su bili zauzeti komentarisanjem glumičinog izgleda. Pored toga što je veoma mršava, mnogima su u oči zapale Anđelinine grudi. Naime, na haljini su se ocrtavale njene bradavice, što pojedinci smatraju neprimerenim na ovakvom događaju.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track