DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE, ALI NE ODUSTAJE: Transrodna manekenka planira da sama sebi rodi dete
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE, ALI NE ODUSTAJE: Transrodna manekenka planira da sama sebi rodi dete

Pop kultura -

Transrodna manekenka Talula Iv Braun primila je uvredljive preteće poruke od raznih homofoba putem društvenih mreža. Nekadašnja učesnica "Britain's Next Top Model" morala je o svemu da progovori javno.

Dvadesettrogodišnja manekenka se veoma zabrinula, jer je dobila pretnju da će je "neko ispolivati kiselinom", a pretnje su stigle putem Fejsbuka.

foto: Profimedia

"Ne mogu da verujem koliko ima bolesnih ljudi koji ne dozvoljavaju drugima da žive na miru. To zaista ume da zaboli. Navikla sam da mi dobacuju pogrdne komentare na ulici, ali ovo je zaista previše", objasnila je, a među porukama bilo je onih u kojima su je upozorili da obavezno ceo slučaj prijavi policiji.

foto: Profimedia

Podrška njenih pristalica nije izostala, pa su joj mnogi dali vetar u leđa i ohrabrili je u namerama da postane samohrana majka. Inače, od kada je Talula u septembru najavila svoje šokantne ideje o tome kako će da rodi sama svoje dete - prethodno će zamrznuti spermatozoide, a potom ugraditi matericu i promeniti pol - od tada traju medijski napadi na nju. Talula je prvi britanski transrodni model.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Superzena, Foto: Profiemedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track