(FOTO) DOBRO ZAPAMTITE NJIHOVA IMENA: Mladi glumci koji će vas ostaviti bez daha svojom pojavom i glumom
Foto: Printscreen, Kurir

Dolazi njihovih pet minuta

(FOTO) DOBRO ZAPAMTITE NJIHOVA IMENA: Mladi glumci koji će vas ostaviti bez daha svojom pojavom i glumom

Pop kultura -

Televizijske serije "Senke nad Balkanom", "Meso" i "Istine i laži" lansirali su neke nove mlade zvezde poput Marije Bergam,Vladimira Kovačevića ili Jovane Stojiljković.

Međutim, pravu šansu i svojih pet minuta, veliku ulogu na TV ili filmu, čeka još nekoliko sjajnih glumaca, koje gledamo u pozorištu. Kurir vam predstavlja naš izbor zvezda u usponu, čija imena treba da zapamtite.

foto: Dragana Udovičić

Marko Vasiljević, vojnik iz Vrbasa

Marko Vasiljević (27) tumači glavnu mušku ulogu u filmu "Zaspanka za vojnike" reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji ćemo naredne godine gledati u bioskopima. Mladi glumac iz Vrbasa za tumači lik Stevana Jakovljevića, profesora biologije i učesnika Velikog rata koji je napisao knjigu "Srpska trilogija". Glumcu je završio u Novom Sadu u klasi profesorke Jasne Đuričić, a glumački uzor mu je Predrag Miki Manojlović.

foto: Foto: Vladimir Milovanović

Milena Radulović, Lutka s naslovne strane

Milene Radulović (22) je kao dete pohađala časove glume u dramskom studiju Mike Aleksića i njegove supruge Biljane, a tek u srednjoj školi odlučila je da joj dotadašnji hobi postane profesija. Umesto da nastavi porodični biznis i bude "stručnjak za automobile", a za dlaku i novinar (s obzirom na to da je položila prijemni na Fakultetu političkih nauka), put ju je odveo na Fakultet dramskih umetnosti. Naredne godine stiže njen prvi film "Patuljci s naslovnih strana".

foto: Aleksandar Jovanović

Ivan Đorđević, sjajan glumac iz Zrenjanina

Ivan Đorđević Džudi (34) nosi repertoar Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina. Zapažene epizode ogirao je u serijama "Vere i zavera" po romanu Slobodana Tišme i "Ubice mog oca". Nadimak je dobio jer je skoro 10 godina trenirao džudo. Oženjen je i otac dvoje dece, a u Beogradu svako pogledajte sjajnu ulogu koju je ostvario u predstavi "Carstvo mraka" Igora Vuka Torbice.

foto: Printscreen

Mina Softić, talentovana ćerka Anice Dobre

Mina Softić (21) je studentkinja treće godine glume u klasi Dragana Pelevića. Debitovala je u filmu "Apsurdni eksperiment" u režiji Boška Ilića, koji nikad nije doživeo bioskopsku premijeru. Zajedno s majkom Anicom Dobrom igra u predstavi "Hipnoza jedne ljubavi" gde menja trudnu koleginicu Ninu Janković. Želi da karijeru nezavisno gradi od slavne majke.

foto: Promo

Joakim Tasić, kovrdžavi dečak iz Dadova

Joakim Tasić (22) debitovao je u ulozi Armana Divala u predstavi "Dama s kamelijama", po romanu Aleksandra Dime sina, gde je zamenio Miloša Bikovića. Mladi glumac zapao je za oko i Zdravku Šotrim koji mu je dao da igra lik pesnika Laze Kostića u mladosti. Prvi kontakt sa scenom i publikom ostvario je u Omladinskom pozorištu Dadov, a danas igra na gotovo svim scenama u Beogradu.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Milofanović, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović i promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track