U SENKAMA NAD BALKANOM SNIMAO JE VRELE SCENE SEKSA: Malo ko zna da je oženjen, a evo zbog čega naš poznati glumac krije svoju suprugu od javnosti!
Foto: Dragan Kadić

NIKADA JE NISMO VIDELI

U SENKAMA NAD BALKANOM SNIMAO JE VRELE SCENE SEKSA: Malo ko zna da je oženjen, a evo zbog čega naš poznati glumac krije svoju suprugu od javnosti!

Pop kultura -

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ali o ulogama se i te kako priča. Glumio je u mnogim serijama i filmovima domaće produkcije, a najnovija uloga Miloša Timotijevića je ona u seriji "Senke nad Balkanom".

Seksi scene u kojima igra sa koleginicom Marijom Bergman su obeležile ovu sezonu sve popularnije serije. Iako je svoju intimu delio na filmskom platnu, detalje iz privatnog života čuva za sebe.

foto: Printscreen

Malo je poznato da Miloš ima suprugu jer o tome ne želi da govori.

"To je naš izbor. Moj, pre svega. Jer to što sam ja javna ličnost ne znači da i članovi moje porodice moraju to da budu. To nikako nije prostor za neku igru i profitiranje, ja sam tu da zaštitim suprugu", iskren je bio Miloš.

Supruga Dunja se bavi umetnošću, a film ih je spojio.

"Upoznali smo se pre 11 godina na premijeri filma "Sedam i po" i još uvek, hvala Bogu, napredujemo, rastemo i cvetamo. Zato smatram da sam napravio dobar izbor", dodao je Timotijević.

Miloš ni na svom "instagram" nalogu nema nijednu fotografiju sa svojom izabranicom.

večeras 20:05 @senkenadbalkanom #senkenadbalkanom #tvseries #blacksun #tv #vojindjukic #1920s #costume photo: @saleletic

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on

(Kurir/Gloria, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” Bura oko “Senki nad Balkanom”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track