(FOTO) 2 MILIONA DOLARA ZA NOVO LICE: Ona je danas LEPOTICA, ali da li bi isto rekli pre gomile estetskih zahvata?
Foto: Profimedia

GDE JE GRANICA?

(FOTO) 2 MILIONA DOLARA ZA NOVO LICE: Ona je danas LEPOTICA, ali da li bi isto rekli pre gomile estetskih zahvata?

Pop kultura -

Nije tajna da su sestre Kardašijan pristalice plastičnih operacije i da ne štede novac kada su iste u pitanju, ali postavlja se pitanje gde je granica? Naime, najmlađa članica ovog ženskog "klana", Kajli Džener, neprestano izaziva pažnju, ali i čuđenje javnosti jer su njene fotografije pre i posle zaista šokantne.

Naime, mlađana Kajli je od sebe napravila potpuno drugačiju osobu. Zapravo, teško je poverovati da postoji nešto na njenom licu što nije dorađeno, ali uprkos tome ona nikada nije potvrdila navode o tome da je išla pod nož.

Veliki broj svetskih tabloida pozabavio se ovom temom, "nemilosrdno" praveći kolaže od njenih fotografija i upoređujući "pre i posle" momenat, a u medijima se provukla i informacija da je seksi rijaliti zvezda uložila čak dva miliona dolara za rekonstrukciju lica.

Red Velvet Holiday Lip Kit is officially available on KylieCosmetics.com ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jedan pogled na njene stare fotografije dovoljan je da se uoči evidentna razlika - Kajli je korigovala usne, nos, jagodice, čak i čelo!

Svojevremno, atraktivna 20-godišnjakinja istakla je da nema ništa protiv plastičnih operacija, ali da smatra da joj trenutno nisu potrebne, jer šminkom i mejkap trikovima može sve da postigne.

Ipak, čini se da dobar mejkap nije dovoljan za ovoliku transformaciju, zar ne?

(Kurir.rs/Foto: )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track