SRBI GA OBOŽAVAJU ALI ZBOG OVOGA ĆE ZANEMETI: Četiri žene iz sekte kojoj pripada, optužile su ga za silovanje!
Foto: Profimedia

OPISALE SVE DO DETALJA

SRBI GA OBOŽAVAJU ALI ZBOG OVOGA ĆE ZANEMETI: Četiri žene iz sekte kojoj pripada, optužile su ga za silovanje!

Pop kultura -

Deni Masterson (41) kog najviše pamtimo po ulozi u seriji "Vesele sedamdesete", optužen je za navodno silovanje čak četiri žrtve, zbog čega je dobio otkaz.

Naime, priča o zlostavljanju pojavila se još pre nekoliko meseci.

Prva od četiri navodne žrtve iz sajentološke sekte koja je pod imenom i prezimenom dala izjavu za medije bila je Krisi Karlen Brihel.

Krisi je optužila je Denija da ju je silovao dok su bili u vezi, početkom 2000. U izjavi koju je dala policiji, opisala je da je bila onesvešćena, a kada se probudila, shvatila je da je glumac siluje.

"Tada mi je stavio ruke oko vrata i gušio me je dok se nisam ponovo onesvestila", rekla je u svojoj izjavi Krisi koja tvrdi da ni vrh crkve, ni policija nisu reagovali.

Inače, on je tada izjavio da nije bio upleten u bilo kakve sumnjive radnje i dodao je da su lažne optužbe potekle od Leah Remini, koja je ohrabrila jednu od žena da glumca prijavi policiji i da sve ima veze sa njegovom otvorenom posvećenošću sajentologiji.

Bivša članica sajentološke crkve, glumica Leah Remini, je prva otkrila priču jedne od žrtava i to u svojoj dokumentarnoj seriji.

"Policija govori da je Deni pod istragom, ali to je laž. Njega istražuje detektivka koja redovno odlazi na sajentološke sastanke i druženja", rekla je Remini.

Ostale žrtve se nisu još oglašavale.

Dani Masterson je snimio dve sezone Netflixove serije "The Ranch" u kojoj glumi uz Aštona Kučera sa kojim je glumio i u neverovatno populrnoj seriji "Vesele sedamdesete". Ipak, on se u trećoj sezoni neće pojaviti jer je prekinuta svaka saradnja sa njim.

"Producenti serije "The Ranch" otpisali su lik Denija Mastersona iz treće sezone. Juče je bio njegov posljednji dan na poslu", objavili su danas iz Netfliksa.

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji "Vesele sedamdesete" koja je bila jedna od najpopularnijih u našoj zemlji negira sve.

"To su besmislene laži i veselim se trenutku kada ću potpuno da očistim svoje ime."

(Kurir.rs/Blic)

Seksualnost, nacizam i sekte: Ove zvezde su decenijama vodile dvostruki život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track