Najnovije vesti

ONI SU SE NEKAD VOLELI: Sada kriju da su bili u braku!
Foto: Profimedia

VENČANJE, PA KAJANJE

ONI SU SE NEKAD VOLELI: Sada kriju da su bili u braku!

Pop kultura

Neki slavni glumci i manekenke ne žele da se sećaju nekadašnjih ljubavi koje su brzo okončane razvodom

Mnoge svetske zvezde iza sebe imaju brakove kojih se danas retko ko seća. Uglavnom su to bili pogrešni izbori partnera, zbog čega su se brzo pokajali, a još ekspresnije razveli. Ipak, sve je ostalo zapisano i zabeleženo, pa je red da se podsetimo ko su bile prve ljubavi holivudskih zvezda pre nego što su postali slavni.

Sindi Kraford i Ričard Gir

Jedna od najlepših manekenki i holivudski glumac venčali su se 1991, a samo četiri godine nakon toga podneli su papire za razvod. Velika razlika u godinama bila je samo jedan od razloga zbog kojih ovaj brak nije funkcionisao. Na dan njihovog venčanja Sindi je imala 25, a Ričard 42 godine.

Džordž Kluni i Talija Balsam

Glumac je krajem osamdesetih započeo vezu s koleginicom, kojom se ubrzo oženio u Las Vegasu. Par je bio u braku od 1989. do 1993. godine. Kao glavni razlog za razvod oboje su naveli mladost i nezrelost.

foto: Profimedia

Tom Kruz i Mimi Rodžers

Pre braka s Nikol Kidman, koji je trajao čitavu deceniju, Tom je bio oženjen glumicom Mimi Rodžers. Venčali su se 1987, a već dve i po godine kasnije počeli su da žive odvojeno. Službeni razvod obavljen je 1991, ali niko nikad nije saznao pravi razlog kraha.

foto: Profimedia

Eva Longorija i Toni Parker

Glumica je upoznala košarkaša 2004, a tri godine nakon toga odlučili su da stupe u brak. Eva je predala papire za razvod samo tri godine nakon venčanja zbog nepomirljivih razlika, nakon čega su krenule glasine da je košarkaš bio neveran i da mu je glumica pronašla stotine poruka od drugih žena.

foto: Profimedia

Kim Kardašijan i Kris Hamfriz

Najpoznatija starleta na svetu i američki košarkaš bili su u braku samo 72 dana. Verili su se u maju 2011, a već tri meseca kasnije su se venčali. Tokom brakorazvodne parnice, koja je potrajala 536 dana, otkriveno je da je razlog za njihov razlaz neverstvo starlete, koja je ubrzo nakon toga ostala u drugom stanju s reperom Kanjeom Vestom.

Demi Mur i Fredi Mur

Sa 17 godina glumica se udala za muzičara, od kojeg se razvela nakon četiri godine. On je bio 12 godina stariji od nje, a iza sebe je već imao jedan propali brak.

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...