HITNO PREVEZEN U BOLNICU Poznati pevač iznenada počeo da se trese na koncertu i pao nasred bine!
Foto: Profimedia

HOSPITALIZOVAN

HITNO PREVEZEN U BOLNICU Poznati pevač iznenada počeo da se trese na koncertu i pao nasred bine!

Pop kultura -

On je jedan od uspešnijih imena današnjice, a njegov koncert se za samo nekoliko minuta pretvorio u pravu dramu. Nadaleko čuveni majstor dobre muzike, Kris Ria, se onesevestio na nastupu. Publika je ostala u šoku.

Prema rečima prisutnih, sve je delovalo da je u najboljem redu. Malo muzike, malo priče, lepe pesme i posetioci koji su zadovoljni i nasmejani. U jednom trenutku se sve promenilo. Nakon što je Kris zamenio gitaru i počeo da peva hit "Driving home for Christmas" osetio je veliki bol u grudima, počeo da se trese i pao nasred bine.

Hitno je prevezen u bolnicu, a publika je u šoku posmatrala taj nemili događaj.

"Stajao je pored mikrofona i imao je gitaru u ruci. Stalno je drmao levom rukom kao da nešto nije u redu sa njom. Krenuo je napred ka mikrofonu i pokušavao je da zgrabi mikrofon levom rukom. Zatim je krenuo tri ili četiri koraka unazad i samo se srušio na sceni. Niko ga nije uhvatio, pa je pao. Dva minuta je ležao, a zatim su spustili zavesu", rekao je jedan od gostiju.

Kris Ria

Kris ima 66 godina i 2016. je preživeo moždani udar. Bori se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima- rakom pankreasa i dijabetesom.

foto: Profimedia

(Kurir/Blic, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track