Najnovije vesti

(FOTO) ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA BILA JE UDATA ZA SKAJ VIKLERA: Poznati glumac nije došao na venčanje, a onda je usledio razvod!
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

NIJE MU SE SVIDEO ZET

(FOTO) ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA BILA JE UDATA ZA SKAJ VIKLERA: Poznati glumac nije došao na venčanje, a onda je usledio razvod!

Pop kultura

Venčanje ćerke poznatog glumca je svojevremeno podiglo veliku prašinu. Njeni roditelji nisu prisustvovali ovom venčanju, a Aleksandar Berček nije nikada želio da daje komentare na tu temu.

Mina Berček je ćerka proslavljenog glumca, Aleksandra Berčeka i bila je udata za Skaj Viklera, poznatog repera.

foto: Nemnja Pančić

Venčanje sa Skaj Viklerom 2009. godine podiglo je veliku prašinu, ali posle razvoda, Mina je uspela da izmakne pažnji javnosti. U trenucima njihove najveće sreće Skaj je izjavio:

foto: Damir Dervišagić

"Mina je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg vjenčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele."

Mina se nakon toga nije oglašavala, a Vikler je novinarima nudio "sočne detalje" kao na primer da "Mina sjajno kuva, cijanid jedva da se oseća."

 

A post shared by Mina Bercek (@minabrck) on

Mediji su pisali da je strogi Berček prekinuo svaku komunikaciju – i sa medijima i sa njih dvoje. Vest o razvodu stigla je samo nekoliko meseci kasnije. Vikler je po gradu viđan s nekim drugim devojkama, a Mina je nestala. 

Sudeći po njenim profilima na društvenim mrežama, čini se da joj od tada baš dobro ide, pa i da ima novog dečka.

 

A post shared by Mina Bercek (@minabrck) on

Kurir.rs/Blic, Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...