OBRT U NASTAVKU UBICE MOG OCA: Nataša Ninković nije ubila ćerku!
Foto: Vladimir Šporčić

nastavAK serije

OBRT U NASTAVKU UBICE MOG OCA: Nataša Ninković nije ubila ćerku!

Pop kultura -

Prošle godine „Ubice mog oca“ gledala skoro svaka kuća u Srbiji, a nova sezona počinje narednom ponedeljka na kanalu Top.

Novi zadatak je pred inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem, koga igra Vuk Kostić, da pronađe ubice pevača Luneta i ljude koji su ranili njegovu verenicu Jelenu.

Vuk drugi čovek

Za sada, ubica Milice Despotović je njena majka Natalija, koju je sjajno odigrala Nataša Ninković, ali do kraja druge sezone, kako Kurir saznaje, desiće se veliki obrt.

- Dokazi protiv Natalije su na staklenim nogama, a svako je nevin dok se ne utvrdi krivica. Čeka nas veliko suđenje koje može da traje godina. Inspektor Aleksandar je u drugoj sezoni potpuno drugačija osoba. U novim epizodama otkriće nešto što će mu iz korena promeniti život - kaže za Kurir scenarista Nataša Drakulić.

foto: Promo

I Nataša Ninković je na početku snimanja „Ubica“ najavila sličan scenario.

- Ja sam zasad ubica - rekla je glumica, koja je samo svom suprugu i prijateljicama otkrila da je ubica.

Nataša Ninković ponovo će u seriji zaigrati sa Sergejom Trifunovićem, koji joj je bio partner i u Gaginom filmu „Spasitelj“.

foto: Vladimir Šporčić

Droga i jurnjava kolima

- Volim ovu svoju ulogu. Napravila sam jedan lik za koji mi je trebalo smelosti. Neću imati previše posla. Imam opet scenu s njim. Kad sam je pročitala, videla sam Sergeja u toj ulozi. Biću više žena - otkrila nam je glumica. I Vuk Kostić kaže da je nastavak bolji od prvenca.

- Biće mnogo više pucnjave, kriminala, droge i jurnjave kolima. Videćemo da li ću se do kraja serije možda i oženiti - kroz osmeh je tokom snimanja rekao Vuk Kostić za Kurir.

U novoj sezoni, umesto Halida Bešlića, pesme će otpevati Šaban Šaulić i Stefan Živojinović, a od glumačkih pojačanja stižu Miša Janketić, Tihomir Arsić, Miša Dragičević, Denis Murić i drugi.

Završena „Zaspanka“

PREMIJERA VEĆ U OKTOBRU

Proteklog vikenda završeno je snimanje ratnog spektakla „Zaspanka za vojnika“. U filmu je učestvovalo više od 40 glumaca, 200 statista, veliki broj kaskadera i pirotehničara, dve ergele konja. Premijera je zakazana za 9. oktobar 2018, kad će biti obeležen veliki jubilej stogodišnjice Prvog svetskog rata.

Rampa FCS

ODBIJEN FILM S KRISTIJANOM BEJLOM

Reditelj Predrag Gaga Antonijević nije dobio podršku Filmskog centra Srbije za svoj novi film „Janičar“. Priča koju Antonijević smatra svojim filmskim testamentom okupila bi holivudsku ekipu. Turskog glumca Sulejmana Veličanstvenog, odnosno Halita Ergenča, i superstara Kristijana Bejla, koji je u braku sa Srpkinjom Sandrom Blažić.

LJUBOMIR RADANOV - Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track