SNIMA SE NASTAVAK: Bojan Perić napustio seriju Urgentni centar
Foto: Marina Lopičić

Serija o životu lekara

SNIMA SE NASTAVAK: Bojan Perić napustio seriju Urgentni centar

Pop kultura -

Glumac neće u drugoj sezoni igrati doktora Kartera, a zamenjuje ga mladi Miodrag Miša Dragičević. U novih 12 epizoda nećemo gledati ni Iskru Brajović

Pre nekoliko dana pala je prva klapa nastavka „Urgentnog centra“, koji je adaptacija američke hit serije „ER“.

Ivan Bosiljčić, koji tumači ulogu Džordža Klunija, prvi je preko društvenih mreža objavio da se radi druga sezona. On je podelio atmosferu sa snimanja, a objavio je fotografiju u društvu koleginice Anje Mandić.

foto: Dragan Kadić

Gosti VIP zvezde

U drugoj sezoni nećemo gledati miljenika publike Bojana Perića, koji tumači mladog stažistu doktora Kartera, u našoj verziji Nikolu Ristića. - Bojan nije uspeo da se dogovori s produkcijom o svom honoraru, kao i još neki glumci. Njegovu ulogu u nastavku igraće mladi Miodrag Dragičević. Nova sezona imaće 12 nastavaka i biće dosta promena. Gledaćemo opet i neke VIP ličnosti kao goste - kaže izvor Kurira. Bojan Perić nije se javljao na naše pozive do zaključenja broja, a tokom snimanja prve sezone rekao je da mnogo voli svoju ulogu lekara. - Oduvek sam želeo da postanem hirurg. Uživao sam dok sam gledao operacije na probnim snimanjima. Mogao bih bez problema da dam infuziju ili izvadim krv - rekao je tada Perić za Kurir.

Težak život lekara

Ulogu medicinske sestre u nastavku neće reprizirati ni Iskra Brajović.

- Nismo uspeli da se dogovorimo i neću igrati - kratko je kazala glumica.

Serija „Urgentni centar“ prati živote pet doktora - Arsića (Ivan Bosiljčić), sestre Katarine Grujić (Katarina Radivojević), doktorke Lukić (Tamara Krcunović), Marka Pavlovića (Marko Janjić) i Ivan Jevtović.

U novim epizodama doktori se svakodnevno bore za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz ljubavi. Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih prate? Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasi nečiji život? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću i nesreću, humanost, požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

VELIKI PLANOVI

Serija „Papijeve ekipe“ sa Nenadom Jezdićem

Direktor produkcije „Emoušen“ Goran Stamenković ranije je najavio da će se snimati nastavak „Sinđelića“, a nada se da će naredne godine svetlost dana ugledati i prva sezona „Papijeve ekipe“. Snimana 2013. sa Nenadom Jezdićem, Gordanom Kičićem, Nebojšom Ilićem, Sekom Sablić i Dubravkom Mijatović u glavnim ulogama, humoristička serija predstavlja rimejk popularne španske „Pakove ekipe“.

Ljubomir Radanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko to tamo peva 37 godina kasnije: Ko je srećan, ko je tužan, a ko se na put sprema?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track