KRIMI SERIJA PET NA JAVNOM SERVISU: 5 fatalnih lepotica traži ubicu!
Foto: Promo

OSVEŽENJE

KRIMI SERIJA PET NA JAVNOM SERVISU: 5 fatalnih lepotica traži ubicu!

Pop kultura -

Zaplet počinje kad jedna od junakinja sazna da joj je muž ubijen, a glavne uloge tumače Jelena Đokić, Marija Karan, Gala Videnović, Hristina Popović i mlada Milena Radulović

Radio-televizija Srbije ostala je bez serije „Ubice mog oca“, ali će u istom terminu prikazivati krimi triler „Pet“.

Prvu epizodu publika će videti 1. januara u 20 sati, kad se i na Top kanalu emituju „Ubice“. Priču o pet žena u tumačenju naših glumačkih zvezda Jelene Đokić, Hristine Popović, Marije Karan, Gale Videnović i Milene Radulović režira Balša Đogo.

Zaplet počinje kad jedna od junakinja sazna da joj je muž ubijen i od tog trenutka počinje preokret u njenom životu i životima ljudi oko nje. Priča se zbiva na Dorćolu, najstarijem jezgru Beograda, u kraju grada koji ima posebne kodekse ponašanja i sopstvena surova pravila igre.

foto: Promo

Nina, Aleks, Tili, Kaća i Sonja su drugarice odmalena koje je život odveo na različite strane. Ponovo se sreću kada se u jednoj noći sve promeni. Ninin muž je ubijen, a iza sebe je ostavio ogromno bogatstvo koje je prepisano njoj. Sama i nezaštićena, Nina shvata da drugima primamljivo nasledstvo postaje omča oko njenog vrata.

Borba u koju se pet žena zajedno upušta zahtevaće od njih da napuste sve stereotipe koji o slabijem polu postoje.

Naravno, nećemo gledati samo glumice, u seriji će gostovati i Nebojša Glogovac, Svetozar Cvetković, Nebojša Dugalić, Viktor Savić, Vlasta Velisavljević...

foto: Zorana Jevtić

Kraj „Senki nad Balkanom“

RTS NUDI NAJMANJE NOVCA ZA NASTAVAK

Na RTS je sinoć završena prva sezona serije „Senke nad Balkanom“. Dragan Bjelogrlić je gostujući u emisiji „24 minuta“ najavio da bi želeo da ostane na nacionalnoj televiziji.

- Odluku gde ćemo raditi nastavak donećemo do kraja godine. Imamo ponudu još od dve kompanije. Ponuda od RTS je najslabija - rekao je Bjelogrlić.

LJubomir Radanov - Foto: Zorana Jevtić; Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track