SVE ZBOG MOJE BOJE KOŽE: Pevačica čija je mama Srpkinja, a tata Indijac postala je senzacija u Britaniji, a imala je teško detinjstvo!
Foto: Instagram

OSVAJA SVET

SVE ZBOG MOJE BOJE KOŽE: Pevačica čija je mama Srpkinja, a tata Indijac postala je senzacija u Britaniji, a imala je teško detinjstvo!

Pop kultura -

Kendrika Dabari, poznatija kao Rika, nova je senzacija u Britaniji i njen hit singl "No need" uvršten je u deset najboljih radijskih hitova na CNN-u. Iza ovog lepog lica 17-godišnje pevačice krije se tužna životna priča.

Rođena u Londonu od majke Andriane koja je sprkinja i oca Indica, Kendrika nije imala savršeno detinjstvo. Naprotiv. Težak period kroz koji je prošla u detinjstvu bio joj je inspiracija za ovako veliki hit.

grain on grain?.

A post shared by RIKA ॐ (@rikaldn) on

"Na pesmu je uticao težak period kroz koji sam prošla. Kada sam bila mlađa stalno su me maltretirali zato što sam bila premršava, imala sam lošu kožu, ali i zbog boje moje kože. To mi je pomoglo da stvaram muziku, reči su dolazile same od sebe. Svi koji su prošli kroz slično iskustvo razumeće o čemu pričam", rekla je popularna Rika u jednom intervjjuu.

Ona je, inače, prošle godine napravila pesmu "Mir u Siriji".

"Tu pesmu sam napisala kada sam imala 16. Incidentni u Siriji su imali veliki uticaj na moje pesme. Slika dece koja gladuju stalno mi je prolazila kroz glavu, a ja samo želim da oni imaju mir", rekla je ona.

Inače, BBC je Kendriku dabar uvrstio i na listu najboljih azijskih muzičara, a ta pesma je bila pravi bum i na Jutjubu.

Rika kaže da li želi da stvara pesme sa dubokom porukom.

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track