(VIDEO) DA LI ĆE SE KANDIDOVATI ZA PREDSEDNICU? OVAJ govor pokrenuo je lavinu komentara, a evo šta Opra Vinfri kaže!
Foto: profimedia

SVE OČI UPRTE U NJEN GOVOR

(VIDEO) DA LI ĆE SE KANDIDOVATI ZA PREDSEDNICU? OVAJ govor pokrenuo je lavinu komentara, a evo šta Opra Vinfri kaže!

Pop kultura -

Sjajan i inspirativan govor čuvene Opre Vinfri na sinoćnoj dodeli Zlatnog globusa, naveo je na to da mnogi Amerikanci već sada vide slavnu voditeljku kao naslednicu Donalda Trampa.

Da li će se Opra kandidovati za predsednicu Amerike 2020.godine? Tu mogućnost izneo je i voditelj događaja, komičar Set Mejers, koji je najavio Opru, prisećajući se trenutka kada je, prema njegovom mišljenju, trenutni predsednik Donald Tramp odlučio da će se kandidovati.

Bilo je to, kaže Mejers, kad se on na tradicionalnoj predsedničkoj večeri sa reporterima iz Bele kuće 2011.godine, dok je predsednik još bio Barak Obama, podsmevao sa Donaldom Trampom.

- Donald Tramp je rekao da bi se kandidovao za predsednika kao republikanac, što je iznenađujuće jer sam pretpostavio da će se kandidovati kao vic - rekao je Mejers dok je Tramp sedeo u publici, slušajući njegove šale sa prilično namrgođenim izrazom lica.

Stoga je Mejers odlučio da sa pokuša sa istom taktikom.

''Neki su rekli da je to veče uverilo Trampa da se kandiduje. Stoga, ako je to istina, samo želim da kažem: Opra, nikada nećeš postati predsednica. Nemaš ono što je potrebno'', rekao je Mejers ironično, dodavši da Tom Hanks, koji je i bio prisutan na dodeli,Nikad neće biti potpredsednik jer je previše nesimpatičan I zločest''.

Da li je scenario sa predsednicom Vinfri i potpredsednikom Henksom samo komična šala i pusta želja njihovih obožavatelja ili je nešto takvo ipak moguće?

Brojni tviteraši izrazili su želju da se tako nešto zaista dogodi, a koliko god to izgledalo nerealno, mora se priznati da Trampov izbor za predsednika nije bio ništa verovatniji.

Napravljena je čak i anketa u vezi njene kandidature

Željama se pridružila i čuvena glumica Meril Strip, koja je na proslavi nakon dodele rekla:

"Lansirala je raketu večeras. Želim da se kandiduje za predsednicu. Mislim da nije imala nameru da proglasi kandidaturu, ali sada nema izbora."

Opra dvosmisleno o kandidaturi.

Želim da sve devojčice koje ovo gledaju znaju da sviće novi dan! I kad taj dan napokon svane, biće to zbog mnoštva veličanstvenih žena, od kojih su mnoge upravo u ovoj sobi večeras, i nekih fenomenalnih muškaraca koji se snažno bore da osiguraju da postanu vođe koje će nas odvesti u vreme u kojem niko više neće morati da kaže: 'I ja isto'", poručila je uzbuđeno Opra, podižući na noge holivudsku publiku koja ju je zasula ovacijama.

foto: profimedia

(Kurir.rs/ SlobodnaBosna.ba, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja